Duizenden enthousiaste fans van Harry Styles zingen luidkeels mee met ‘Bohemian Rhapsody’

MuziekWachten op je idool hoeft niet per se saai te zijn. Toch niet wanneer je vol ongeduld wacht op een concert van Harry Styles. Zo zongen duizenden fans in het Sportpaleis uit volle borst mee met ‘Bohemian Rhapsody’ van Queen. Kwestie van de kelen op voorhand goed te smeren. 

2 reacties

 • Patrick Delanoye

  4 maanden geleden
  Afgelopen vrijdag Queen gezien in het sportpaleis, Bohemian Rhapsody klonk 1000 keer beter.
 • Charel De Kromhe

  5 maanden geleden
  Queen ,de enige groep die een concert kan houden zonder op te dagen
 1. “Je droom komt uit”: K3'tjes Marthe en Julia door het dak nadat Hanne geslacht van baby aankondigt
  Play
  TV

  “Je droom komt uit”: K3'tjes Marthe en Julia door het dak nadat Hanne geslacht van baby aankondigt

  Zaterdagavond klinkt er luid gegil vanuit de loge van K3'tjes Hanne, Marthe en Julia. In de tweede aflevering van ‘K3, één jaar later’ besluit Hanne om de meiden te verrassen met een gender reveal. “Het wordt tijd dat jullie weten wat het wordt”, klinkt het vol spanning. Hanne heeft party poppers meegenomen met daarin roze of blauwe confetti. Al willen die niet meteen ontploffen. Wanneer duidelijk wordt of Hannes baby een jongen of een meisje wordt gaan tanties Marthe en Julia helemaal door het dak. “Je droom komt uit!”, klinkt het enthousiast bij Marthe.
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.