Seriemoordenaar David Berkowitz.
Volledig scherm
PREMIUM
Seriemoordenaar David Berkowitz. © Getty Images

Drugsfeesten, dierenoffers en satanisten: werd de ware toedracht rond seriemoordenaar ‘Son of Sam’ in de doofpot gestopt?

TVMaandenlang zorgde hij in New York voor een ware angstpsychose en na zijn arrestatie werd hij beschuldigd van zes moorden. Seriemoordenaar David Berkowitz gaf die ook toe. Maar was hij de enige psychopaat die opereerde onder de noemer ‘Son of Sam’? De Netflix-docureeks ‘The Sons of Sam: A Descent into Darkness’ volgt het onderzoek van journalist Maury Terry, die van de zaak zijn levenswerk maakte. Hij ontdekte sporen die leiden naar mysterieuze sekten en zelfs de beruchte Charles Manson. “De groep achter de moorden hield zich bezig met rituele seks, zwaar drugs- en alcoholmisbruik en ranzige porno- en geweldvideo’s.”

0 reacties

 1. Na bikkelharde strijd in de rechtbank: zoon van Elizabeth Hurley loopt erfenis van 210 miljoen euro alsnog mis
  PREMIUM
  Celebrities
  4

  Na bikkelhar­de strijd in de rechtbank: zoon van Elizabeth Hurley loopt erfenis van 210 miljoen euro alsnog mis

  Damian Hurley, de 19-jarige zoon van Elizabeth Hurley (56), ziet zijn erfenis aan zijn neus voorbijgaan. Nadat zijn vader Steve Bing in juni 2020 op 55-jarige leeftijd overleden is, kwam er normaal gezien 210 miljoen euro zijn richting uit. Alleen gaat dat bedrag nu in rook op, want de familie van zijn overleden vader slaagde erin om Damian een jaar na zijn overlijden te onterven. Elizabeth zelf is er het hart van in en voelt zich verraden. “Wat Steve wilde, is nu harteloos teruggedraaid.” Hoe kregen ze dat voor mekaar? En hoe moet het nu verder met Damian?