Jordan Strauss/Invision/AP
Volledig scherm
© Jordan Strauss/Invision/AP

Dronken Nicolas Cage uit restaurant gezet na een ruzie met het personeel

CelebritiesNicolas Cage (57) heeft een moeilijk week achter de rug. Vermoedelijk werd de acteur uit een restaurant in Las Vegas gezet. ‘The National Treasure’-acteur had iets te diep in het glas gekeken en kreeg het daarna aan de stok met de bediening. Het personeel van het restaurant had bovendien geen idee wie Cage was en dacht dat het om een onbekende dakloze man ging. 

  1. Waargebeurde gruwel achter Netflixfilm ‘The Wonder’: “Sarah was 12 jaar oud, en weigerde om te eten tot ze verhongerde”
    PREMIUM
    Film

    Waargebeur­de gruwel achter Netflix­film ‘The Wonder’: “Sarah was 12 jaar oud, en weigerde om te eten tot ze verhonger­de”

    Netflix pakt momenteel uit met ‘The Wonder’, een beklijvende nieuwe fictiefilm met Florence Pugh in de hoofdrol. Het verhaal, waarin een meisje beweert dat ze al vier maanden niet gegeten heeft en enkel leeft op ‘manna’ uit de hemel, is jammer genoeg niet volledig uit de lucht gegrepen. De waargebeurde verhalen achter het ‘vastende meisje’ in het script zijn even intrigerend als onthutsend. “Hoe haar ouders én een horde medisch personeel konden toekijken hoe dat kind wegkwijnde van de honger, is een raadsel.”