Drie vrouwen met grote twijfels in ‘Blind Getrouwd’ en dus gooien hun mannen het over een andere boeg

Blind Getrouwd: Annelies.
Blind Getrouwd Blind Getrouwd: Annelies.
In ‘Blind Getrouwd’ van komende maandag worden drie van de vijf vrouwen overmand door twijfels en dat is het teken voor enkele mannen om een extra inspanning te doen. Het is maar de vraag of alle vrouwen daarmee gediend zijn. 

De koppels wonen ondertussen één week samen en hebben hun draai gevonden in hun nieuw appartement. Maar bij sommigen steken enkele twijfels de kop op. Victor, Joris en Stijn hebben daarom een verrassing voor hun echtgenotes. Victor voelt zich steeds beter bij Line en heeft een ontbijt klaargezet voor haar, inclusief een lief briefje. Bij Line spelen nog veel twijfels: “Gaat die fysieke klik nog komen? Wanneer? En kan ik dat misschien zelf wat versnellen?” Het stel gaat langs bij expert Wim Slabbinck voor advies.

Verrassing van Victor voor Line
Medialaan Verrassing van Victor voor Line

Ook Joke heeft wat vraagtekens, al is ze heel gelukkig met Stijn. Ze vertelt een vriendin dat het een beetje speelt dat ze (nog?) geen gevoelens heeft voor Stijn. Hij heeft een verrassing voor zijn goedlachse vrouw in petto: een avondje uit, waarvoor hij de hulp heeft ingeroepen van Jokes vriendinnen.

Joke en Stijn
Medialaan Joke en Stijn

In Willebroek is het Lenny die nog moet wennen aan het idee om iemands man te zijn. “Jolien en ik hebben heel veel raakvlakken, komen heel goed overeen en ik begrijp absoluut waarom we gematcht zijn. Maar er gaan gevoelsmatig nog dingen moeten gebeuren om toekomstgericht aan een relatie te denken met Jolien.”

Lenny en Jolien
Medialaan Lenny en Jolien

Tim en Elke genieten volop van hun tijd samen en bestempelen de situatie momenteel als “perfect”. En toch hopen ze nog op dat kleine sprankeltje extra, vooral Elke. Experte Margo geeft hen wat onconventionele tips. Ook Joris heeft een verrassing voor Annelies, maar helaas draait het niet uit zoals hij had gehoopt.

Tim en Elke
Medialaan Tim en Elke

Blind Getrouwd, maandag, 20.35 uur, VTM.
7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • bart grosemans

  Het is maar TV, 100% show, dus grotendeels in scène gezet.

 • Ronald Polutnik

  Volgens mij zouden er meer huwelijken lukken bij blind getrouwd Als de koppeltjes na de huwelijksbelofte , dadelijk op reis kunnen gaan voor een week en daarna vier weken samen wonen . Maar dat alles zonder cameras erbij en pas nadat alles pas terug camera's en opnames ervan .

 • Davy Verbrugghe

  Zet daar eens wat arbeiders in ipv al die hooggeschoolde. Nog nooit 1 gezien die in fabriek werkt in zo'n programma

 • michel van dam

  stop toch die onzin van blind getrouwd, er is al genoeg ellende in het huwelijk door diegene die het echt niet zagen zitten!

 • Ignace CLoquet

  Dit programma zegt toch iets over 'experten' toch. Ze halen er vier experten bij, computerprogramma, interviews, enz... en dat alles uit 7000 inschrijvinggen geeft dit resultaat. Je moet al graag bedrogen worden als je dan nog geld aan dergelijke experten geeft om de liefde te vinden.