vrt
Volledig scherm
© vrt

Drie jaar na het overlijden van haar man staat Hannelore Bedert weer op de planken: “Emoties raasden door mijn lijf”

ShowbizzIn februari 2019 is Stijn Sterckx, de echtgenoot van Hannelore Bedert (38), onverwachts overleden. In de zomer die volgde, kondigde de zangeres nog een rustpauze van onbepaalde duur aan. Deze week maakte Hannelore haar comeback op het podium. “Een kleine stap voor anderen, een gi-gan-ti-sche stap voor madam hier”, klinkt het op Instagram.

 1. Gênant moment in ‘De allerslimste mens’: niemand weet iets over 'Memory', Erik Van Looys verfilming van 'De Zaak Alzheimer’
  Play
  TV

  Gênant moment in ‘De allerslim­ste mens’: niemand weet iets over 'Memory', Erik Van Looys verfilming van 'De Zaak Alzheimer’

  Pijnlijk moment in de vaak alles bepalende filmpjesronde van de ‘Allerslimste mens’. Geen enkele kandidaat kon iets zinnigs vertellen over ‘Memory’, de remake van ‘De Zaak Alzheimer’ en - naast ‘Loft’ - de meest succesvolle film van regisseur Erik Van Looy. De trefwoorden ‘Memory’, ‘De Zaak Alzheimer’, ‘Liam Neeson’, ‘Guy Pearce’ en ‘Martin Campbell’ deden geen enkel belletje rinkelen. Dat belletje had nieuwkomer Peter van de Veire overigens toch niet kunnen redden. Hij was geen partij voor het duo Cannaerts-Van Impe.
 1. Koen Wauters moest dienstplicht vervullen tijdens glorieperiode Clouseau: “Het was alsof Elvis naar het leger ging”
  Play

  Koen Wauters moest dienst­plicht vervullen tijdens glorieperi­o­de Clouseau: “Het was alsof Elvis naar het leger ging”

  De dienstplicht weer invoeren of niet? Het is ‘Het Debat van de Dag’ op HLN en JOE. Ook Koen Wauters (55) kan erover meepraten. Hij moest zich in volle Clouseaumania-periode aanmelden als milicien bij het Belgische leger. Hij vertelde er vanochtend over op JOE bij Sven Ornelis en Anke Buckinx. “Het was alsof Elvis Presley naar het leger ging. Er stonden journalisten van VTM voor de poort van de kazerne.”