Fragment uit 'Da's dikke liefde'.
Volledig scherm
PREMIUM
Fragment uit 'Da's dikke liefde'. © SBS

Drie critici keken naar ‘Da’s dikke liefde’: “Jammer dat we in 2022 nog naar een programma moeten kijken over dikke mensen die ongezond zijn”

Showbizz“Kijk eerst en oordeel dan”, zei Lotte Vanwezemael na de kwade reacties op de trailer van haar nieuwe programma ‘Da’s dikke liefde’. Drie critici voegen de daad bij haar woord en wierpen een blik op de openingsaflevering: “Waarom gaat het 90 procent van de tijd weer over weegschalen en vetwaarden?”

10 reacties

 • Guy Dupont

  1 maand geleden
  Leuk programma. En niemand is verplicht van te kijken hé!
 • willy vangeel

  1 maand geleden
  Een maatje meer is geen probleem, maar vijf zeer zeker wel, zowel voor de persoon zelf als voor de partner.
 • eric meers

  1 maand geleden
  Tja beste critici en zogezegd specialisten , het is wetenschappelijk bewezen dat overgewicht een invloed heeft op het libido en ten tweede dat je zelfbeeld ook een invloed heeft op je libido en 3 dat je partner sexy en knap vinden ook invloed heeft op je libido .
 • Yvan De Schrijver

  1 maand geleden
  Het gaat niet over dik of dun zijn, maar over gezond zijn. Overgewicht lijdt tot enorm veel problemen en is een plaag van deze tijd, dus goed dat er aandacht aan wordt besteed. Er is een reden waarom mensen aan dat programma meedoen... Ik ben zelf heel dik geweest en ben blij dat ik nu gezonder kan leven met 50 kg minder dan vroeger. Met de vinger wijzen is makkelijk, gelukkig leggen sommigen ook de vinger op de wonde...
 • Peter Van Dam

  1 maand geleden
  DANNY WITTEVRONGEL - Alle generaties zijn zo eigenlijk. Hoe dikwijls ik van mensen te horen krijg wat ik wel of niet mag dragen met beledigingen er bovenop. Want die hippiebroek die zo makkelijk zit als je een maatje meer hebt "mag niet" volgens hem en heb hem sindsdien niet meer gehoord. Anderen die zeggen dat je deftig moet kleden (lees, jeans of maatpak). En dat is nog maar enkel kledij. Veel mensen hebben nu eenmaal eenheidsworst als ideaal beeld van iemand.