Volledig scherm
© SBS Gayo Daejun

Drama tijdens repetities: populaire K-popster zwaargewond na metershoge val van podium

ShowbizzRed Velvet-zangeres Wendy (25), echte naam Shon Seung-wan, ligt in het ziekenhuis. De populaire Zuid-Koreaanse raakte zwaargewond tijdens de repetities van SBS Gayo Daejeon 2019, een muziekfestival dat jaarlijks tijdens de feestperiode op de Koreaanse televisie wordt uitgezonden. Wendy viel bijna 3 meter naar beneden toen ze van de trappen afdaalde, waarbij ze haar kaakbeen, polsen en bekken brak.

0 reacties

 1. 'Big Brother'-kandidate Jill onwel naar het ziekenhuis gebracht: kijkers verontwaardigd over trage ingrijpen productie
  TV

  Jill onwel naar het ziekenhuis gebracht in 'Big Brother': kijkers verontwaar­digd over trage ingrijpen productie

  Een beangstigend moment in ‘Big Brother’ vannacht. Rond half drie ‘s nachts liep het mis met bewoonster Jill, die onwel werd op het toilet. Rond half vijf werd ze uiteindelijk met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht, waar ze intussen aan de beterhand zou zijn. Maar de responstijd was veel te lang, menen sommige kijkers. Ondertussen hebben zender VIER én Jill zelf op het gebeuren gereageerd. “Toen de klachten erger leken te worden is er meteen op een zo veilig mogelijke manier ingegrepen door de productie.”
 1. Miss België Celine Van Ouytsel verklapt welk gênante situatie vermeden werd door haar val bij de verkiezingsshow
  Play

  Miss België Celine Van Ouytsel verklapt welk gênante situatie vermeden werd door haar val bij de verkie­zings­show

 2. Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips Missie Callcenter

  Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips