Doutzen Kroes
Volledig scherm
Doutzen Kroes © Getty Images

Doutzen Kroes stopt als model: “Ik wilde niet meer voor merken werken waar ik niet helemaal achter stond”

ShowbizzDoutzen Kroes (37) zet een punt achter haar carrière als model. Die beslissing nam de Nederlandse al in 2020, maar maakte ze nu bekend in een podcast. “Ik wil niet meer bijdragen aan die corruptie”, klinkt het vastbesloten.

 1. LIVE. Na knallende optredens van Regi en Maksim Stojanac, gaat feestje verder op JEZ!-boot
  Showbizz

  LIVE. Na knallende optredens van Regi en Maksim Stojanac, gaat feestje verder op JEZ!-boot

  HLN, VTM, Qmusic en Belfius pakken deze week uit met JEZ! als opvolger van Rode Neuzen Dag. Met dit initiatief worden jongeren in de kijker gezet. JEZ staat dan ook voor jong en zot, maar ook jong en zelfzeker, jong en zorgzaam, jong en zoveel meer dus. Als slotmoment vaart de JEZ!-boot de ganse week door Vlaanderen om op verschillende haltes een feestje te bouwen. Deze avond is dat in Deinze, waar onder andere Regi, Maksim Stojanac en Michael Amani het dak eraf blazen. De JEZ!-feestweek loopt nog tot en met 31 maart. Op de varende radiostudio draaien de Q-dj’s verzoekjes die je kan aanvragen. Of je kan een financiële gift doen kan via qmusic.be of de Q-app.
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 3. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.