Dotan tijdens de tweede dag van popfestival Pinkpop in 2015.
Volledig scherm
Dotan tijdens de tweede dag van popfestival Pinkpop in 2015. © ANP Kippa

Dotan vermist: alle gebeurtenissen op een rij

Dotan ging de afgelopen weken flink door het stof. Nadat bekend raakte dat de zanger zijn imago opkrikte met meer dan 100 nepaccounts, staat Nederland en Vlaanderen in rep en roer. Koos hij daarom het hazenpad? Om zijn wonden te likken? Of moeten we ons -zoals moeder Patty vandaag aangeeft- echt zorgen maken?

4 reacties

 • Bart De Groote

  4 jaar geleden
  @Laura DeBacker : eens! Iedereen heeft de mond vol van fatshaming en bodyshaming, maar mensen die een misstap hebben gemaakt mogen blijkbaar eindeloos achtervolgd worden en het leven onmogelijk gemaakt. En als Dotan mogen zichzelf iets zou aandoen dan gaat de media zijn handen weer wassen in onschuld zeker? Triestig! BTW, ben geen fan van Dotan en zou ditzelfde bericht voor gelijk welke andere aangevallen bekende persoon posten!
 • Ano Niem

  4 jaar geleden
  Ok hij heeft louche zaken gedaan.. maar hij wordt nog de dood ingejaagd als dit zo verder gaat
 • Yves Van Rossem

  4 jaar geleden
  Doet iedere artiest dat niet op één of andere manier ? Wat ik het ergste vind is dat men steeds één iemand uit de kudde neemt en die is dan over heel de lijn schuldig ...
 • Nele De Spiegeleer

  4 jaar geleden
  Hij is niet de enige die dit gedaan heeft maar daar hoor je niets over. Gemakkelijl he om 1 persoon te viseren. Ik hoop dat hij ok is qndzrs hebben de jagers bloed aan hun handen.
 1. Willy Sommers verrast Siska met privéconcert aan voordeur: “Als dank omdat ze voor haar zieke buurman zorgde”
  Play
  Roeselare

  Willy Sommers verrast Siska met privécon­cert aan voordeur: “Als dank omdat ze voor haar zieke buurman zorgde”

  Mooi eerbetoon van Willy Sommers in Roeselare vrijdagnamiddag. De zanger bracht een serenade aan de voordeur van Siska Verstraete in de Tumulusstraat, omdat ze als buurvrouw én verpleegster goed voor haar buurman Istvan zorgde, tot hij begin maart na een periode van ziekte helaas overleed. Zijn vrouw Daisy wilde Siska bedanken met een verrassingsconcert van de bekende charmezanger.
 2. Slotpleidooien in rechtszaak Johnny Depp vs Amber Heard zijn afgerond: wat staat er ons nog te wachten?
  Play
  Celebrities

  Slotplei­dooi­en in rechtszaak Johnny Depp vs Amber Heard zijn afgerond: wat staat er ons nog te wachten?

  Op donderdag werden de laatste getuigen opgeroepen in het proces tussen Johnny Depp (58) en Amber Heard (36). Vrijdag was het dan weer tijd voor de slotpleidooien en kregen de advocaten nog een laatste kans om de jury te overtuigen. Het juridische team van Depp smeekte de juryleden om de acteur zijn leven terug te geven. “Zijn leven staat op het spel.” En ook de advocaten van Amber Heard waren opnieuw bijzonder strijdvaardig. “Als hij haar één keer heeft misbruikt, dan wint ze.”