De vonk tussen Hanne en Sven sloeg tijdens Cupido Ofzo duidelijk over. Ze vormen vandaag nog steeds een koppel.
Volledig scherm
PREMIUM
De vonk tussen Hanne en Sven sloeg tijdens Cupido Ofzo duidelijk over. Ze vormen vandaag nog steeds een koppel. © VTM

“Door hem durf ik zélf bellen om een frietje te bestellen”: Hanne en Sven uit ‘Cupido Ofzo' zijn één jaar samen

TVOnvoorwaardelijke liefde én een flinke dosis extra zelfvertrouwen. Dat hielden Sven (28) en Hanne (23) over aan hun deelname aan ‘Cupido Ofzo’. Na meer dan een jaar vormt het guitige duo uit het eerste seizoen nog steeds een koppel en wonen ze zelfs deeltijds samen. Ze vertellen over hun herwonnen zelfvertrouwen, hun toekomstplannen, hun moeilijke start én geven meteen ook tips voor de nieuwe lichting. 

 1. Meilandjes doen oproep op sociale media: “Wij zoeken Nadège 2.0 voor nieuwe B&B in Noordwijk”
  Play
  Showbizz

  Meilandjes doen oproep op sociale media: “Wij zoeken Nadège 2.0 voor nieuwe B&B in Noordwijk”

  De Meilandjes openen een nieuwe bed and breakfast in het Nederlandse Noordwijk en daar hebben ze hulp bij nodig. Daarom lanceren Erica en Martien Meiland en oproep op sociale media waarin ze vertellen dat ze op zoek zijn naar een nieuwe Nadège. Deze laatste hielp hen in hun Franse chateau met de dagdagelijkse taken. In hun nieuwe B&B hebben ze ook zo’n rechterhand nodig. “Je checkt de gasten uit, je zorgt dat alles proper is en na je werk kan je naar het strand toe”, vertellen Erica en Martien op een chaotische manier.
 2. Een grote batterij moet je minder snel vervangen: zo kies je een e-bike op jouw maat
  HLN Shop

  Een grote batterij moet je minder snel vervangen: zo kies je een e-bike op jouw maat

  De e-bike is hét ideale vervoermiddel voor velen: met een elektrische fiets omzeil je immers hoge brandstofprijzen enerzijds en overbrug je vlot lange afstanden anderzijds. Zo'n toestel is bovendien maar liefst 50 keer minder belastend voor het milieu dan een auto. Maar hoe pik je jouw ultieme exemplaar uit het erg ruime aanbod? HLN Shop helpt je - letterlijk en figuurlijk - op weg in vier handige punten.