VTM
Volledig scherm
PREMIUM
© VTM

Dominique Persoone laat tattoo zetten én verklapt zijn zichtrekening in ‘Waarheid, Durven of Doen’: “Als ze zeggen dat ik iets niet durf...”

TVJe hebt er die een tv-programma serieus nemen, en dan heb je Dominique Persoone, die nog een stapje verder gaat. In het nieuwe ‘Waarheid, Durven of Doen’ op VTM gaat de Brugse chocolatier zo ver voor de winst dat hij een tatoeage laat zetten. “Wat het ook is, ik smijt me altijd”, zegt Persoone, die in het programma ook het bedrag op zijn zichtrekening verklapt. “Het was toen meer dan er gemiddeld opstaat.”

6 reacties

 • An Peeters

  1 jaar geleden
  wat zegt nu een zichtrekening ? Ne rijke burger heeft zijn geld wel ergens anders staan. Geen goede vraag dus.
 • Etienne De Bondt

  1 jaar geleden
  Vraag mij af hoe al die tattoos er gaan uitzien als die mensen 80 jaar en ouder zullen zijn, als hun vel al wat slapper is geworden en gaan hangen is?
 • Ives Coupie

  1 jaar geleden
  Nen eerlijke BV ne mens zou van minder verschieten Het siert u wel Dominique
 • Carl Panis

  1 jaar geleden
  Ik ben fan
 • Ludo Wouters

  1 jaar geleden
  Hoeveel geld er op een zichtrekening staat wil niets zeggen of je arm of rijk bent. Op het eind van de maand kan je best in het rood staan met toch nog honderdduizenden euro's op je spaarrekening of in beleggingen.
 1. 'Billie vs Benjamin' nu ook op VTM: "We hadden meteen al pittige seksscènes”
  Play
  Showbits

  'Billie vs Benjamin' nu ook op VTM: "We hadden meteen al pittige seksscènes”

  Topfictie op vrijdagavond op VTM. Dat is nieuw, maar na de start van ‘The Voice van Vlaanderen’ kan je inderdaad kijken naar de eerste aflevering van ‘Billie vs Benjamin’. De serie die draait rond een ‘rechtse zak’ en ‘linkse trut’ was eerder al een groot succes op Streamz, maar wordt nu ook uitgerold op VTM. De serie is vorig jaar al uitgeroepen tot beste televisieserie van het International TV Series Festival in Berlijn. Showbits spreekt met de hoofdrolspelers Ward Kerremans en Charlotte Timmers, onder meer over de pittige seksscènes.