Noah Schnapp (links) - Doja Cat (rechts)
Volledig scherm
Noah Schnapp (links) - Doja Cat (rechts) © Photo News/ REUTERS/ Mario Anzuoni

Doja Cat boos op ‘Stranger Things’- acteur Noah Schnapp voor lekken van gênant privégesprek

CelebritiesDe ‘Stranger Things’- ster Noah Schnapp (17) heeft tegen de haren ingestreken van zangeres Doja Cat (26). Ze vertrouwde hem in een privégesprek op Instagram toe dat ze een oogje had op zijn tegenspeler in de Netflix-reeks, Joseph Quinn (29), die het personage Eddie Munson vertolkt. Schnapp kon het echter niet laten om hun gesprek openlijk op TikTok te gooien, met als gevolg dat het al snel viraal ging. De zangeres kan er allesbehalve mee lachen.

 1. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.
 2. KIJK. Bikinidefilé bij dertig graden: Miss België-finalistes gooien álles in de strijd
  Play

  KIJK. Bikinide­filé bij dertig graden: Miss Bel­gië-finalistes gooien álles in de strijd

  Volgens de buitenwereld een vleeskeuring die niet echt meer van deze tijd is, maar volgens de Miss België-finalistes zelf een must in de verkiezing. “Het bikinidefilé hoort bij Miss België, dat weet je vooraf”, klinkt het in het Egyptische Baron Resort Sharm El Sheikh waar de 32 dames zich deze week voorbereiden op de kroon. “Onze vrouwelijke vormen mogen we tonen, toch?” En dus werd er geoefend, tot de juiste moves in de benen zaten. Op 11 februari 2023 volgt het echte bikinidefilé tijdens de verkiezing in Plopsaland De Panne.