AP
Volledig scherm
© AP

Dochter van prins Harry en Meghan Markle toegevoegd op site Buckingham Palace

RoyaltyOp maandagochtend raakte het nieuws bekend dat baby Lilibet nog altijd geen plaats gekregen had in de officiële troonopvolging, maar daar is ondertussen verandering in gekomen. De naam van het dochtertje van prins Harry (36) en Meghan Markle (39) staat nu op de achtste plaats in de lijst, vlak achter haar broertje Archie (2).

2 reacties

 • marijke deruyck

  1 jaar geleden
  Tja, als je uit de Firm stapt, moet je niet met alle middelen proberen er de voordelen van te behouden, maar consequent zijn.
 • zina riffia

  1 jaar geleden
  Waarom? De ouders hebben gekozen om een stap opzij te zetten. Zelfs die Duke of Sussex mag weg.
 1. Willy Sommers verraste Laura Tesoro met fles champagne aan boord van een vliegtuig: “Ik vond dat echt keilief!”
  Play
  BV
  1

  Willy Sommers verraste Laura Tesoro met fles champagne aan boord van een vliegtuig: “Ik vond dat echt keilief!”

  In ‘Beste kijkers’ vraagt Nathalie Meskens aan Sam Gooris, Laura Tesoro en Jens Dendoncker naar straffe vliegtuigverhalen, waarop Tesoro zich een leuk verhaal herinnert. Zo zou Willy Sommers haar verrast hebben met een fles champagne aan boord van een vliegtuig, toen ze tussenin de opnames van ‘Tien om te zien’ op reis ging naar Spanje. “We kregen toen een mandje met daarbij een kaartje van Willy en zijn familie die ons een fijne vakantie toewensten”, vertelt Laura. Ze vervolgt: “Het was wel een héél vroege vlucht, dus we zaten daar toen al met champagne. Maar dat was top! Ik vond dat keilief.”
 1. 'Oops … I Did It Again'? Britney Spears neemt opnieuw afscheid van haar lange lokken
  Play
  Celebrities
  6

  Britney Spears neemt topless afscheid van lange blonde lokken

  Britney Spears (40) heeft opnieuw de schaar in haar lange blonde lokken gezet. De zangeres deelt haar nieuwe kapsel met een video op Instagram, waarin ze - hoe kan het ook anders - opnieuw topless poseert. Vijftien jaar nadat de zangeres tijdens een breakdown helemaal kaal ging, heeft ze opnieuw een bezoekje aan de kapper gebracht. Al is het deze keer niet zo extreem als in 2007 en ziet het ernaar uit dat ze voor een kapsel tot schouderlengte is gegaan.