AP
Volledig scherm
© AP

Dochter van prins Harry en Meghan Markle toegevoegd op site Buckingham Palace

RoyaltyOp maandagochtend raakte het nieuws bekend dat baby Lilibet nog altijd geen plaats gekregen had in de officiële troonopvolging, maar daar is ondertussen verandering in gekomen. De naam van het dochtertje van prins Harry (36) en Meghan Markle (39) staat nu op de achtste plaats in de lijst, vlak achter haar broertje Archie (2).

2 reacties

 • marijke deruyck

  2 maanden geleden
  Tja, als je uit de Firm stapt, moet je niet met alle middelen proberen er de voordelen van te behouden, maar consequent zijn.
 • zina riffia

  2 maanden geleden
  Waarom? De ouders hebben gekozen om een stap opzij te zetten. Zelfs die Duke of Sussex mag weg.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).