Volledig scherm
© ANP Kippa

Dochter van clown Bassie slaat noodkreet: “Hoe lang kan mijn vader dit nog volhouden?”

ShowbizzDe dochter van de Nederlandse Bas van Toor, ons allen bekend als clown Bassie, maakt zich ernstige zorgen om de gezondheid van haar vader. De 83-jarige Bas mag deze week het revalidatiecentrum verlaten waar hij verbleef na een schouderblessure, maar krijgt nu alweer met nierstenen af te rekenen. Zijn familie vraagt zich intussen af hoe lang hij dit nog kan trekken, zegt zijn oudste dochter Liesbeth in De Telegraaf.

5 reacties

 • eric debanne

  1 jaar geleden
  Veel beterschap Bassie Een deel van mijn kinderjaren ... Super duo waren ze
 • Tim Van Acker

  1 jaar geleden
  Bassie, je bent, en zal dat altijd blijven, deel van mijn kinderjaren. En jouw motto is ook het mijne: wat er ook gebeurd, altijd blijven lachen
 • Femke Hermans

  1 jaar geleden
  Altijd genoten van Bassie en Adriaan. Fantastisch duo! Veel beterschap Bassie
 • Tom Vandensavel

  1 jaar geleden
  Hopelijk wordt hij snel beter Een jeugidool van mij!! xxxx
 • Stefan Vantstraat

  1 jaar geleden
  Ik bedoel dit echt met het hart op de juiste plaats, maar ik denk dat het soms beter zou zijn moest onze medische kennis iets minder ver staan. We zouden onze geliefden sneller moeten afgeven, maar wat is de kwaliteit van het leven op deze manier nog? Hoe dan ook... veel sterkte Bassie!!! Je bent een topkerel!
 1. Catty Cooreman acteert in TV-reeks De Bende van Jan de Lichte: “Maar in dagelijks leven voortdurend achterna gekeken worden, dat went nooit”
  PREMIUM
  Buggenhout

  Catty Cooreman acteert in TV-reeks De Bende van Jan de Lichte: “Maar in dagelijks leven voortdu­rend achterna gekeken worden, dat went nooit”

  Wie afstemt op Streamz en daar de serie De Bende van Jan de Lichte bekijkt, ziet tussen de acteurs als Matteo Simoni, Stef Aerts en Tom Van Dyck ook de Buggenhoutse Catty Cooreman (35) opduiken. Catty is geboren met dwerggroei. “Acteren doet me dat vergeten, maar het dagdagelijkse leven is helemaal anders”, getuigt ze. “Nagekeken, bespot en aangeraakt worden,... het is jammer genoeg dagelijkse kost.”
 1. Netflixreeks ‘Lupin’ gebruikt Axelle Reds hit ‘Sensualité’: streaming met 20% omhoog
  Muziek

  Netflix­reeks ‘Lupin’ gebruikt Axelle Reds hit ‘Sensualité’: streaming met 20% omhoog

  ‘Sensualité’ van Axelle Red is intussen al 28 jaar oud, maar nog even populair als toen de hit geboren werd. En daar heeft de nieuwe Netflixreeks ‘Lupin’ veel mee te maken. ‘Sensualité’ zit immers in de eerste aflevering van de Franse reeks, die twee weken na release al 70 miljoen mensen bereikte. Het record van ‘The Queen’s Gambit’, met 10 miljoen minder kijkers, is daarmee verbroken.
 2. Van Lady Gaga tot Bernie Sanders: het internet lacht zich kapot na eedaflegging Joe Biden
  Showbizz

  Van Lady Gaga tot Bernie Sanders: het internet lacht zich kapot na eedafleg­ging Joe Biden

  Het was woensdag dan wel dé grote dag van Joe Biden (78), toch ging niet alleen de nagelnieuwe president van Amerika met alle aandacht lopen op sociale media. Op het internet is na de eedaflegging dan ook heel wat amusement ontstaan. Van Lady Gaga (34) en haar outfit tot een ‘slapende’ Bill Clinton (74) en Bernie Sanders (79) die moederziel alleen op de tribune zat: met zowat alles en iedereen wordt de spot gedreven op het net.
 1. Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips Missie Callcenter

  Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips

 2. Arnold Schwarzenegger krijgt vaccin: "Volg mij als je wil overleven"
  Play

  Arnold Schwarzen­eg­ger krijgt vaccin: "Volg mij als je wil overleven"