Dochter van An Swartenbroekx heeft verborgen talenten

An en dochter Yara op de première van 'F.C. De Kampioenen Forever'.
Dieter Bacquaert An en dochter Yara op de première van 'F.C. De Kampioenen Forever'.
Terwijl haar mama An Swartenbroekx hoge toppen scheert met de nieuwe 'F.C. De Kampioenen'-film, gooit haar bijna 18-jarige dochter Yara het over een andere boeg. Ze schrijft muziek, speelt piano en zingt. Helemaal niet slecht, oordeelt u zelf maar. 

Mama An is alvast trots: "En dit is nog maar één van de vele die ze zomaar uit haar mouw schudt", schrijft ze op Instagram bij een filmpje van haar zingende dochter.  "Yara amuseert zich daar ontzettend mee", aldus An in Story. "Ze treedt regelmatig op en krijgt achteraf telkens heel wat positieve reacties. Terecht, want ze zingt goed. Ze wil mensen haar muziek laten horen, maar ik denk niet dat ze er haar beroep van hoopt te maken."

Nadelen

Of 'The Voice' iets voor  haar zou zijn? "Als Yara dat echt wil, mag ze van mij", aldus An. "Maar ik hou haar liever weg van dat circus. Ze zou zeker een paar rondes overleven, maar als dochter van een BV zou iedereen haar met grote ogen bekijken. Mijn kinderen ondervinden nu soms ook de nadelen van een bekende mama. Dan sluiten ze vriendschap met iemand en blijkt na een paar weken dat hij of zij eigenlijk kaarten wilde voor de nieuwe 'Kampioenen'-film. Het brengt hun wel een dosis mensenkennis bij die van onschatbare waarde is."

En dit is nog maar één van de vele die ze zomaar uit haar mouw schudt. #talent #selfwritten #YARA @yara_daniel

Een foto die is geplaatst door null (@an_swartenbroekx) op
14 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Hein van den Bosch

  Super! Mooie stem! Doe zo voort!

 • Edgard Hermans

  Ze kan evengoed zingen als haar moeder kan toneelspelen.

 • Berdine BERDINE JOOS

  Mooi, maar er zijn VEEL betere. Nog een beetje oefenen en het zal wel komen.

 • kelly stroobantd

  Trekt op de mama. Ik zou zeggen meedoen met x factor je verliest hier niks mee.

 • Karine Roeland

  Weeral, per toeval dochter van.....altijd een stapje voor, zowel in de politiek als in de showbizz.