Linda de Mol
Volledig scherm
Linda de Mol © Brunopress/Patrick van Emst

Dochter Linda de Mol openhartig over haar moeder: “Ik zou liegen als ik zeg dat het fantastisch gaat met haar”

Showbizz“Ik zou liegen als ik zeg dat het fantastisch gaat met haar”, klinkt de bezorgde dochter van Linda de Mol (58). De Nederlandse moest de afgelopen tijd heel wat slikken. Sinds de wantoestanden achter de schermen bij ‘The Voice of Holland’ aan het licht kwamen, waar ook Linda’s man Jeroen Rietbergen (51) bij betrokken was, verdween ze naar de achtergrond.

1 reactie

 • eli bosch

  3 maanden geleden
  Och arme Linda; Ok ze is met een gouden lepeltje in haar mond geboren maar ze heeft altijd hard gewerkt. Ze heeft vreugde, plezier en ontspanning in de huiskamers gebracht met haar vrolijkheid en lieve presentaties. Ook haar blad is pure ontspanning. Ze verdient het een goede man te vinden en niet zo een tamme minkeutels.
 1. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.
 2. Na kledinglijn is Julie Vermeire nu ook gezicht van juwelencollectie: “Ik moet gewoon zeggen wat ik mooi vind en zij maken het”
  Showbits
  1

  Na kleding­lijn is Julie Vermeire nu ook gezicht van juwelencol­lec­tie: “Ik moet gewoon zeggen wat ik mooi vind en zij maken het”

  Speciaal voor de feestdagen pakt Julie Vermeire met een eigen juwelencollectie. Geen hyperchique, exclusieve stukken, je vindt ze gewoon bij een bekende kruideniersketen. “Heel prijsvriendelijk dus”, zegt Julie. Echt veel werk heeft ze er zelf niet aan gehad. “Ik deel gewoon mijn ideeën via Pinterest en ik geef feedback op de ontwerpen”, geeft ze eerlijk toe.