Goedele Liekens met dochter Merel. Zij vertelt in ‘TV Familie’ over de kankerstrijd van haar mama.
Volledig scherm
PREMIUM
Goedele Liekens met dochter Merel. Zij vertelt in ‘TV Familie’ over de kankerstrijd van haar mama. © RV

Dochter en zus van Goedele Liekens over haar gevecht tegen kanker: “Pas toen ze moest stoppen met werken, hebben we haar ouders ingelicht”

ShowbizzGoedele Liekens (58) maakte enkele weken geleden haar comeback in ‘De Zevende Dag’ na haar moedige en harde gevecht tegen huidkanker. Haar omgeving is in de wolken dat de politica en seksuologe nu kankervrij is, al hebben ze een bange tijd achter de rug. “Het heeft mijn zus en mij slapeloze nachten bezorgd”, getuigt dochter Merel (23). En ook zus Ann vond het geen gemakkelijke periode. Zij getuigen hoe ze zelf het nieuws van Goedeles ziekte vernamen, het zolang mogelijk verborgen hielden voor haar ouders en hoe ze haar bijstonden de voorbije maanden.

8 reacties

 • JEF JOUKES

  3 weken geleden
  Niet opgeven Goedele. Heb ook kanker gehad. Die specifieke voor mannen en was ook het begin van t einde van mijn huwelijk. Ben nu na meer dan drie jaar nog steeds alleen. Maar op dat vlak heb ik terug goede hoop ook al ben ik al 74. Strijdvaardig blijven. Daarom zijn we Vlamingen en feesten we vandaag!! Nog een fijne dag.
 • carine Thielemans

  3 weken geleden
  Zo kennen we Goedele en haar zussen die het samen proberen op te lossen en het pijnlijke nieuws voor hun ouders even verborgen hielden.Goedele ik wens jou en je prachtige kinderen heel veel moed en sterkte toe.Van een vroegere dorpsgenoot die jou familie een warm hart toedraagt dat verdienen jullie.Ik hou van jullie oprechtheid en ondanks alle kritiek mogen mensen een voorbeeld nemen aan jou ouders en zussen.Uw moeder is altijd een dame geweest met een hart jullie zijn de parels op haar kroon.
 • Paul Boutsen

  1 maand geleden
  Ga gerust terug uitrusten in Marbella onder de Spaanse zon, het reizen is weer toegelaten.
 • Dora Cabergs

  1 maand geleden
  Veel sterkte Goedele. Je bent een sterke madam waarvoor ik veel respect heb. Ik woon niet ver van je ouders en heb je zien 'groot' worden. Geen poespas voor nou maar altijd recht voor de raap. Vandaag internationale vrouwendag, dus ook beetje jouw dag! Wens je een mooie verderzetting van je leven, je carriere.
 • Michael Leuckx

  1 maand geleden
  Ik ben blij te horen dat het opnieuw goed met haar gaat.