Henri PFR
Volledig scherm
Henri PFR © Instagram

Dj Henri PFR reageert op negatieve commentaar over foto met zwarte kinderen: “En ik die dacht dat we nog konden lachen zonder overal kwaad in te zien”

ShowbizzDe Belgische dj Henri PFR kreeg op Instagram veel negatieve commentaar te verwerken vanwege een foto die hij er had gepost. Daarop was hij te zien met een groep zwarte kinderen, als ambassadeur van Unicef.

5 reacties

 • heidemarie verstrepen

  3 maanden geleden
  Blijf in jezelf geloven .ik zie gewoon blije gezichten .ondanks armoede en miserie kunnen lachen is toch mooi . Daardoor blijft alles leefbaar en kinderen zijn zuiver onschuldig
 • Debbie De Bruyn

  3 maanden geleden
  Op alles is er kritiek.
 • Vladimir De Leeuw

  3 maanden geleden
  Ik heb lang geworsteld met het "white savior syndroom". Gelukkig ben ik er nu vanaf. Ik kan nu zonder verpinken of zonder enig schuldgevoel bijdragen weigeren voor allerlei "ontwikkelingsprogramma's". Dat levert een aardige besparing op en het doet deugd om komaf te maken met zulke syndromen.
 • gerda de jongh

  3 maanden geleden
  Wat is dat toch met de mensheid , overal kritiek op geven, kijk eens allemaal in de spiegel
 • stefan crama

  3 maanden geleden
  Welkom in de wereld van de politieke correcte samenleving.
 1. Een nieuwe single en een zetel in ‘The Voice Belgique’ voor Henri PFR: “Mijn leven zag er de voorbije maanden heel anders uit”
  Muziek

  Een nieuwe single en een zetel in ‘The Voice Belgique’ voor Henri PFR: “Mijn leven zag er de voorbije maanden heel anders uit”

  Hij zag door de coronacrisis een hele reeks optredens aan z’n neus voorbij gaan, dus heeft ook dj en producer Henri PFR (25) de voorbije maanden de tijd genomen om zich in andere avonturen te storten. Zo is de jonge Brusselaar sinds dit jaar coach in ‘The Voice Belgique’ en brengt hij met ‘No One Knows’, na een jaar stilte, een nieuwe single uit. “Mijn leven zag er de voorbije maanden heel anders uit. Om te beginnen had ik eens tijd om in de zetel te hangen en Netflix te kijken.”
 1. Hoe is het nog met Jana en Philippe uit Blijven Slapen? "Pak gewoon uw tandenborstel mee en kom af!"
  Play
  Blijven Slapen

  Hoe is het nog met Jana en Philippe uit Blijven Slapen? "Pak gewoon uw tandenbor­stel mee en kom af!"

 2. Familie Coppens waagt zich aan de Surström­ming Challenge
  Play
  Camping Coppens

  Familie Coppens waagt zich aan de Surström­ming Challenge