Anouk Matton
Volledig scherm
PREMIUM
Anouk Matton © Joel Hoylaerts / Photo News

Dj Anouk Matton liet haar ogen laseren: “Gelukkig kreeg ik een kalmeerpil op voorhand”

ShowbizzAnouk Matton (27), bekend als dj MATTN en vrouw van Dimitri Vegas (38), lanceert deze winter haar eigen make-uplijn. Voorlopig kan ze die nog niet uittesten op zichzelf, want Anouk is herstellende van een oogoperatie, klinkt het in TV Familie. “De eerste dag zag ik zo wazig dat ik dacht dat het mislukt was.” Ze vertelt ook over haar strijd tegen overtollige kilo’s. “Ik doe aan intermittent fasting, en Dimitri doet mee.”

0 reacties

 1. Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Showbizz-verhalen van de dag.

  Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Show­bizz-verhalen van de dag.

  Sinds kort kan je elke dag de leukste Showbizz verhalen terugvinden als ‘Stories’ in de HLN-app. Wie Snapchat, Tik-Tok of Instagram gebruikt, is al vertrouwd met het concept ‘Stories’. Je kan dit het best vergelijken met het ‘bladeren’ door een magzine, maar dan digitaal. Leun dus even achterover en ontdek vandaag nog de nieuwste Showbizz Stories via het kanaal Showbizz in de HLN-app.
 2. Op het snackmasters menu: de bekendste burger van het land: “Ze hadden ons één snack beloofd, maar dit zijn vijf snacks”
  Play
  TV

  Op het snackmas­ters menu: de bekendste burger van het land: “Ze hadden ons één snack beloofd, maar dit zijn vijf snacks”

  Sofie Dumont en Seppe Nobels strijden maandag in ‘Snackmasters’ voor het laatste plekje in de halve finale. De twee krijgen de aartsmoeilijke opdracht om de enige echte Bicky Burger na te maken. Iets wat bij de ene vlotter gaat dan bij de andere. “Het vlees is te flets, het brood is niet goed. Dat is hier een kleine wake-upcall. Alles opzij en herbeginnen.”