Fabrizio toont z'n crib in onze exclusieve reeks #Ditismijnkot.
Volledig scherm
Fabrizio toont z'n crib in onze exclusieve reeks #Ditismijnkot. © HLN

#DitIsMijnKot, aflevering 6: Fabrizio Tzinaridis speelt piano en toont bijzonder schilderij in slaapkamer

Showbizz“Blijf in uw kot”, sprak Maggie De Block, en Vlaanderen luisterde. Ook schermgezichten, muzikanten, sportvedetten en politici moeten het dezer dagen vooral thuis weten uit te zingen. Voor de nieuwe HLN-reeks ‘#DitIsMijnKot’ vroegen we aan heel wat bekende Vlamingen om ons mee te laten kijken in hun afgezonderd leven. Vandaag: ‘Temptation Island’-verleider Fabrizio Tzinaridis.

0 reacties

 1. Hoe komt het toch dat ‘Sherlock Holmes 3' twaalf jaar na vorige prent nog steeds niet gemaakt is? “Er loopt vanalles mis”
  Film

  Hoe komt het toch dat ‘Sherlock Holmes 3' twaalf jaar na vorige prent nog steeds niet gemaakt is? “Er loopt vanalles mis”

  Deze maand is het inmiddels twaalf jaar geleden dat we nog eens konden genieten van Robert Downey Jr in de rol van Sherlock Holmes, in één van de gelijknamige films. Hoewel de derde film in de populaire reeks steevast op de releaselijsten van Warner Bros. blijft staan, en volgens de filmstudio dus nog steeds gemaakt zal worden, moeten we nog steeds op onze honger blijven zitten. Een mysterie dat alleen Sherlock zelf kan oplossen?
 2. KIJK. The 1975 kondigt Harry Styles aan als gastoptreden... maar dan verschijnt plots Lewis Capaldi
  Play
  Muziek

  KIJK. The 1975 kondigt Harry Styles aan als gastoptre­den... maar dan verschijnt plots Lewis Capaldi

  The 1975 neemt het publiek tijdens een concert in Newcastle goed beet. De laatste tijd nodigen ze grote gasten uit tijdens hun shows zoals Taylor Swift (33). Deze keer beloven ze de fans dat popster Harry Styles (28) op de planken zal staan, maar niets is minder waar. Plots verschijnt Lewis Capaldi (26), zanger én grappenmaker, op het podium om te zingen voor het publiek. De fans nemen het hem zeker niet kwalijk en kunnen er om lachen. Ze zingen luidkeels mee met zijn versie van ‘Love Story’, een van de grootste hits van Taylor Swift.
 3. Wat mogen we verwachten van De Kastaars? “Véél meer dan een standaard awardshow”
  Play
  Showbizz

  Wat mogen we verwachten van De Kastaars? “Véél meer dan een standaard awardshow”

  Vanavond worden voor het eerst de Kastaars uitgereikt, de Vlaamse mediaprijzen. Maar wat kunnen we precies verwachten? Showbits-reporters Senne Brees geeft tekst en uitleg bij HLN Live. “Hoe het er precies gaat uitzien, is nog een groot mysterie", klinkt het. “Eén ding is zeker: het wordt opgenomen in het Studio 100 Popup-theater en er zou veel meer gaan gebeuren dan in een standaard awardshow. En wie die zaal een beetje kent, weet dat het met toeters en bellen gaat zijn.”