Volledig scherm
© HLN

#DitIsMijnKot, aflevering 11: Lindsay heeft handen vol met huishouden en moederschap in quarantaine

Showbizz“Blijf in uw kot”, sprak Maggie De Block (Open Vld), en Vlaanderen luisterde. Ook schermgezichten, muzikanten, sportvedetten en politici moeten het dezer dagen vooral thuis weten uit te zingen. Voor de nieuwe HLN-reeks ‘#DitIsMijnKot’ vroegen we aan heel wat bekende Vlamingen om ons mee te laten kijken in hun afgezonderd leven. Vandaag: zangeres Lindsay (41).

1 reactie

 • Emi Hergersberg

  12 maanden geleden
  ik vind het prima dat ouders nu eens zelf mogen zorgen voor hun kroost en ook allemaal hun eigen kot mogen opkuisen. Dat behoort bij de genoegens van het leven maar men moet die weten te smaken.
 1. Thomas en Jill na ‘Big Brother’: “We gaan uitzoeken wat we exact voor elkaar voelen”
  Showbizz
  4

  Thomas en Jill na ‘Big Brother’: “We gaan uitzoeken wat we exact voor elkaar voelen”

  Na de ‘Big Brother’-finale afgelopen donderdag mochten Jill Goede (22), Nick Kraft (30) en Liese Luwel (28) na bijna honderd dagen opnieuw de wijde wereld in. Winnares Jill mocht daarbij 70.405,50 euro mee naar huis nemen, maar ook bewoner Thomas noemt zich een winnaar: “Ik heb ook een mooie prijs gewonnen”, vertelt over z’n gevoelens in De Telegraaf. Ook Jill is nieuwsgierig: “Iedereen vraagt me hoe het nu verder gaat. Geloof me: ik wil het zelf ook weten.”
 2. #DitIsMijnKot, aflevering 10: Tom Van Grieken houdt het hoofd koel tijdens verbouwingen
  Showbizz

  #DitIsMijn­Kot, aflevering 10: Tom Van Grieken houdt het hoofd koel tijdens verbouwin­gen

  “Blijf in uw kot”, sprak Maggie De Block (Open Vld), en Vlaanderen luisterde. Ook schermgezichten, muzikanten, sportvedetten en politici moeten het dezer dagen vooral thuis weten uit te zingen. Voor de nieuwe HLN-reeks ‘#DitIsMijnKot’ vroegen we aan heel wat bekende Vlamingen om ons mee te laten kijken in hun afgezonderd leven. Vandaag: Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken (33).
 1. Zo zag prins Philip eruit in The Crown
  Play
  royalty

  Zo zag prins Philip eruit in The Crown

 2. Dimitri barst in lachen uit als hij hoort wat Maxime haar hobby is
  Play
  Blijven Slapen

  Dimitri barst in lachen uit als hij hoort wat Maxime haar hobby is