Dit zijn de supersportwagens van tv-kok Gordon Ramsay

De supersportwagens van Gordon Ramsay.
Youtube De supersportwagens van Gordon Ramsay.
De Britse tv-kok Gordon Ramsay (53) heeft voor één keer bijna al zijn supersportwagens naar het circuit gehaald. Zijn collectie is net zo smakelijk als zijn gerechten en omvat peperdure Ferrari's, Porsches en McLarens.

In een recente YouTube-video van zijn eigen kanaal rijdt de grofgebekte tv-kok met enkele modellen uit zijn privécollectie, waaronder zijn persoonlijke favoriet, een Ferrari. De video van zijn circuitdag op het Britse Brands Hatch is op YouTube al meer dan een 1,2 miljoen keer bekeken.

Gordon Ramsay.
Youtube Gordon Ramsay.

In het filmpje, met als grappig bedoelde titel Is Gordon Ramsay de volgende Lewis Hamilton? worden drie auto’s behandeld. Maar we spotten op de achtergrond ook een Aston Martin DBS Superleggera, een BAC Mono en vijf Ferrari’s: een 488 GTB, een F355 Spider, een F575 Superamerica, een 812 Superfast en een F12 TDF.

Ramsay (53) trapt de dag af met een rondje in zijn McLaren Senna. Hij komt zichtbaar onder de indruk tevoorschijn uit de limited edition hypercar en stapt vervolgens direct over op zijn Porsche 918 Spyder. Hij eindigt vervolgens in zijn Ferrari LaFerrari Aperta.
7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jurgen Verleyen

  Duidelijk dat die man veel werkt . Teveel rekent voor basisbehoeftes Zijnde eten! En veel te weinig belast wordt in verhouding tot zijn inkomsten maar dat geldt voor alle superrijken !

 • Marc Verdonck

  Kun je dat verdienen met het beroep tv kok?

 • Hans Torbeyns

  Hij kan toch maar met één tegelijk rijden; en daarbij waar moet hij zijn boodschappen steken?

 • Jan Lippens

  Kan eens iemand uitleggen waarom hij de handen voor de ogen houdt wanneer hij naar zijn spullen kijkt? Hij lijkt het niet te geloven dat dit allemaal van hem is. Daarna kruipt hij uit een wagen en geeft iemand de high 5, alsof deze persoon tot zijn geluk bijdraagt dit gebeuren te mogen aanschouwen. Vele beroemde mensen hebben iets heel speciaals wat ik eigenlijk zielig, kinderachtig, en zo fake vindt. Hopelijk moet ik straks ook weer niet 1 of andere onregelmatigheid lezen vd man. Leuke wagens

 • Filiep Lapeire

  Als dit vermogen opgebouwd werd door zijn gerechtjes te verkopen dan kunnen ze nog zo smaakvol geweest zijn, de afrekening aan de kassa zal wel anders geweest zijn.