Dieter Vanoutrive - met strik - is één van de nieuwe gezichten in De Rechtbank
Volledig scherm
Dieter Vanoutrive - met strik - is één van de nieuwe gezichten in De Rechtbank © Vier

Dit zijn de nieuwe gezichten in 'De rechtbank'

TVNet als vorig jaar opent VIER de herfstdebatten al in de laatste week van de zomervakantie. Naast 'Huizenjagers' wordt vanavond het negende seizoen van 'De rechtbank', met kleine en iets minder kleine vissen in het net van justitie, opgestart. Daarin krijgen Geert Vandaele, Ariane Braccio, Lionel Dessart en Karel Van Cauwenberghe het gezelschap van zes nieuwe gezichten. 

 1. Door corona genoot Thomas Vanderveken van een extra lang vaderschapsverlof, maar... “Ik krijg soms het gevoel dat ik nooit eens vijf minuten voor mezelf heb”
  PREMIUM
  Showbizz

  Door corona genoot Thomas Vanderve­ken van een extra lang vader­schaps­ver­lof, maar... “Ik krijg soms het gevoel dat ik nooit eens vijf minuten voor mezelf heb”

  “Vrouwen moeten de dag na hun bevalling al meteen bezoek ontvangen en borstvoeding geven en weer knap en mager zijn. Dat gáát gewoon niet”, zegt Thomas Vanderveken (39). De presentator, die samen met Véronique Leysen (34) twee zoontjes heeft - Otto (3,5) en Isaï (8 maanden) -, neemt zijn vaderrol zéér ter harte. Al is hij blij dat hij nu weer voluit voor zijn tv-werk kan gaan.
 2. Sylver lost nieuwe single en blikt terug op twintig jaar carrière: “Die stalker in Rusland stond op een dag zelfs in mijn kleedkamer”
  Muziek

  Sylver lost nieuwe single en blikt terug op twintig jaar carrière: “Die stalker in Rusland stond op een dag zelfs in mijn kleedkamer”

  Ze zouden slechts eenmalig een single uitbrengen, maar twee decennia later draait danceformatie Sylver nog steeds op volle toeren. Om hun door corona verpeste feestjaar toch niet in stilte te laten voorbijgaan, lost de groep vandaag met de R.E.M-cover ‘Losing my religion’ hun nieuwe single en blikken ze terug op twintig waanzinnige jaren. “Als je vroeger groupies zag, was Wout nooit veraf”