internet
Volledig scherm
© internet

Dit zijn de meest verrassende cameo's uit 'Star Wars: The Last Jedi'

In de nieuwe 'Star Wars'-film spelen heel wat bekende acteurs en andere celebrities een gastrolletje. Sommigen onder hen zijn in de film zodanig onherkenbaar, dat je nooit zou kunnen raden dat ze meespelen. Opgelet, voor wie de film nog niet zag: dit artikel bevat spoilers!

0 reacties

 1. Advocaat van ‘The Voice’-kandidaat Nienke krijgt nóg twee meldingen over grensoverschrijdend gedrag: “Onafhankelijke commissie nodig”
  Showbizz

  Advocaat van ‘The Voi­ce’-kandidaat Nienke krijgt nóg twee meldingen over grensover­schrij­dend gedrag: “Onafhanke­lij­ke commissie nodig”

  Steeds meer vrouwen staan op om melding te doen van seksueel overschrijdend gedrag binnen ‘The Voice of Holland’. Bij advocaat Sébas Diekstra, die ook ‘The Voice’-kandidaat Nienke Wijnhoven bijstaat, zijn gisteren opnieuw twee nieuwe meldingen van oud-kandidaten binnengekomen. “Het gaat hier niet zozeer om strafbare feiten, maar wel om ernstig grensoverschrijdend gedrag dat echt niet thuishoort binnen zo’n productie”, zegt de raadsman tegen het ‘Algemeen Dagblad’.
 1. Adil El Arbi en Bilall Fallah introduceren DC’s eerste trans personage in ‘Batgirl’
  Film

  Adil El Arbi en Bilall Fallah introduce­ren DC’s eerste trans personage in ‘Batgirl’

  Het Belgische duo Adil El Arbi (32) en Bilall Fallah (35) gaat de nieuwe ‘Batgirl’-film regisseren. Eerder was al bekend dat actrice Leslie Grace (27) werd gekozen om de nieuwe Batgirl te spelen. Nu is ook bekend dat Ivory Aquino is gecast als Alysia Yeoh, de beste vriendin van Batgirl. Een unicum, want zowel Aquino als haar personage Yeoh zijn transgender. Het is de eerste keer dat er in een DC-film een openlijk trans personage voorkomt.