Sylvie Meis en Niclas Castello bezegelen hun huwelijk met een innige kus.
Volledig scherm
PREMIUM
Sylvie Meis en Niclas Castello bezegelen hun huwelijk met een innige kus. © BSRagency Cobra Team / BACKGRID

Dit was het huwelijksweekend van Sylvie Meis: peperdure ring en jurken en een feest dat eindigde in het zwembad

ShowbizzTijdens een glamoureus prinsessenhuwelijk gaf Sylvie Meis (42) afgelopen zaterdag het jawoord aan kunstenaar Niclas Castello (41). De Nederlandse presentatrice, die ook in Duitsland razend populair is, schitterde in een japon van celebrity-ontwerpster Galia Lahav en droeg een peperdure ring rond haar vinger. Hoewel de blondine de regie van haar huwelijk stevig in handen hield, zijn er toch enkele details over het vierdaagse festijn gelekt. 

 1. Prins Philip neemt afstand van kleinzoon Harry en Meghan: “Hij trekt zijn handen van hen af”
  Royalty

  Prins Philip neemt afstand van Harry en Meghan Markle: “Hij trekt zijn handen van hen af”

  Hangt er onweer in de lucht tussen de Britse prins Philip (99), prins Harry (36) en Meghan Markle (39)? Volgens Ingrid Seward, auteur van de nieuwe biografie ‘Prince Philip Revealed: A Man of His Century’, is er van een hechte band tussen kleinzoon en grootvader geen sprake meer. Prins Philip zou menen dat zijn advies over hun plannen en gedrag “in dovemansoren viel”, waarna hij besloot om “weg te stappen” van het koppel.
 2. Van “knappe girl next door” tot “fake trut en golddigger”: waarom Nederland Sylvie Meis zo lijkt te haten
  PREMIUM
  Showbizz

  Van “knappe girl next door” tot “fake trut en golddigger”: waarom Nederland Sylvie Meis zo lijkt te haten

  Van “meedogenloze golddigger” tot “fake trut”: sociale media ontploffen wanneer Sylvie Meis (42) haar gezicht laat zien op de Nederlandse televisie. Afgelopen weekend was het weer prijs toen de ex van voetballer Rafael van der Vaart (37) te gast was in een talkshow. Hoe komt het dat de in Duitsland razend populaire blondine in haar geboorteland Nederland soms wel de meest gehate vrouw ter wereld lijkt?