Sylvie Meis en Niclas Castello bezegelen hun huwelijk met een innige kus.
Volledig scherm
PREMIUM
Sylvie Meis en Niclas Castello bezegelen hun huwelijk met een innige kus. © BSRagency Cobra Team / BACKGRID

Dit was het huwelijksweekend van Sylvie Meis: peperdure ring en jurken en een feest dat eindigde in het zwembad

ShowbizzTijdens een glamoureus prinsessenhuwelijk gaf Sylvie Meis (42) afgelopen zaterdag het jawoord aan kunstenaar Niclas Castello (41). De Nederlandse presentatrice, die ook in Duitsland razend populair is, schitterde in een japon van celebrity-ontwerpster Galia Lahav en droeg een peperdure ring rond haar vinger. Hoewel de blondine de regie van haar huwelijk stevig in handen hield, zijn er toch enkele details over het vierdaagse festijn gelekt. 

 1. Nieuwe Borat-film dag eerder uitgebracht vanwege ophef rond compromitterende scène met Trumps advocaat
  UPDATE

  Nieuwe Bo­rat-film dag eerder uitge­bracht vanwege ophef rond compromit­te­ren­de scène met Trumps advocaat

  De ophef die in de Verenigde Staten ontstaan is over de nieuwste film van Sacha Baron Cohen (49) - ‘Borat Subsequent Moviefilm: Delivery of Prodigious Bribe to American Regime for Make Benefit Once Glorious Nation of Kazakhstan’ - heeft ervoor gezorgd dat de film een dag eerder dan gepland te zien is op Amazon Prime. Niet geheel toevallig werd de film gelanceerd vlak voor het laatste presidentiële debat tussen kandidaten Donald Trump (74) en Joe Biden (77).
 2. Van “knappe girl next door” tot “fake trut en golddigger”: waarom Nederland Sylvie Meis zo lijkt te haten
  PREMIUM
  Showbizz

  Van “knappe girl next door” tot “fake trut en golddigger”: waarom Nederland Sylvie Meis zo lijkt te haten

  Van “meedogenloze golddigger” tot “fake trut”: sociale media ontploffen wanneer Sylvie Meis (42) haar gezicht laat zien op de Nederlandse televisie. Afgelopen weekend was het weer prijs toen de ex van voetballer Rafael van der Vaart (37) te gast was in een talkshow. Hoe komt het dat de in Duitsland razend populaire blondine in haar geboorteland Nederland soms wel de meest gehate vrouw ter wereld lijkt?