Dit keer wel de ware? 'Temptation'-Tim heeft nieuwe vriendin

RV
't Is gebeurd, zou Erik Van Looy zeggen. Tim Wauters (31), ons allen bekend als 'Timtation', heeft een nieuwe vriendin. Hij verloor zijn hart aan de 23-jarige Rani Vanderheersen. De Aalstenaar noemt haar - hoe kan het ook anders - nu al de liefde van zijn leven. 

Na zijn eerdere liefdesperikelen is 'Timtation' dolverliefd. Hij maakte zopas het nieuws van zijn nieuwe romance op Facebook bekend, waar hij ook meteen een innige foto van hem en Rani deelde. Die werd genomen op Kamping Kitsch, waar de twee elkaar voor het eerst hebben ontmoet. "Maar we hadden al even contact", laat Tim ons weten. "Op Kamping Kitsch hebben we dan afgesproken, en de vonk was er meteen". 

Hij ziet de toekomst met Rani rooskleurig in. "Of ik dit keer de ware heb gevonden? Ik hoop het. Het klikt in ieder geval super tussen ons. Dus we zien wel." 

Knipoog

De vrienden en kennissen van Tim wensen hem ook alvast alle geluk toe. En dat gebeurt af en toe met een flinke knipoog. "Cherish the love you have", schrijft iemand. Of ook: "Wanneer zijn er trouwplannen?".  

Na zijn deelname aan 'Temptation Island' wilde Tim 'zijn' Deborah dan ook ten huwelijk vragen. Hij werd uiteindelijk smoorverliefd op verleidster Cherish, en dacht de nieuwe vrouw van zijn leven gevonden te hebben. Maar ook die relatie draaide pijnlijk anders uit. De toekomst zal dus ongetwijfeld uitwijzen of Rani en Tim wel een 'en ze leefden nog lang en gelukkig' is gegund.
26 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Dirk Vande Woestyne

  Wanneer huwen ze. Kwestie van mijn agenda in te vullen. Dit huwelijk wordt sowieso rechtstreeks uitgezonden in de europese unie. Misschien wel wereldwijd! ;-)

 • Glenn Lambert

  Aan hoeveel zitten we nu al? 702? Tim nolimitation.

 • Juliette Francois

  Van kitsch gesproken...

 • Karel Lein

  Tschijnt dat ze volgende week trouwen .

 • Yvan Lindekens

  Dat gaat wel erg snel bij die gasten... Van het einde van een relatie ben ik toch al snel een maand of zes behoorlijk ondersteboven en "iets nieuws" zit er het eerste jaar echt niet in. Maar ja, wie ben ik hè?