Dit is waarom Victoria Beckham zo zuur keek tijdens de bruiloft van Harry en Meghan

Photo News
Afgelopen zaterdag vielen de kijkers van het huwelijk tussen Harry en Meghan over de zure blikken van ex-Spice Girl Victoria Beckham (44). Tijdens de plechtigheid kon er geen glimlachje vanaf. De reden daarvoor zou zijn dat haar man David het de avond voordien erg bont gemaakt had met een andere dame.

De Britse schone Kara Keble-White zou naar verluidt vrijdagavond haar verjaardag hebben gevierd in het Soho Farmhouse in Oxfordshire. De Beckhams hebben in die stad ook een huis en daar zou Kara de familie tegen het lijf zijn gelopen toen die met z’n allen een gezellig avondje uit beleefden. 

Kara en de voormalig voetballer namen een selfie, die ze daarna op Instagram zette. De foto is inmiddels verwijderd, maar ze zou erbij geschreven hebben: "Bedankt voor de shotjes.” 

Victoria zou niet erg opgezet zijn met de hele gebeurtenis, ondanks het feit dat er niets gebeurd zou zijn tussen de twee. Beckham heeft een verleden als vreemdganger. Hij reed onder meer een scheve schaats met zijn Nederlandse personal assistant Rebecca Loos, omdat hij zich "eenzaam" voelde.

Dit is de bewuste selfie die verwijderd werd van Instagram.
Instagram Dit is de bewuste selfie die verwijderd werd van Instagram.

Wat zegt mevrouw Beckham? 

Intussen heeft Victoria ook zélf gereageerd op de tumult rond haar 'zure' gezicht. Volgens haar genoot ze gewoon van de prachtige dag en had het ook niets te maken met zenuwen. "Het was een prachtig huwelijk, ik had een geweldige dag. Ze zagen er zo gelukkig uit, en iedereen was zo gelukkig voor hen", zei ze tegen The Evening Standard. "Maar ik was niet nerveus, nee. Ik voelde me enorm vereerd dat ik was uitgenodigd. Al zou ik wél nerveus zijn moest het mijn dag geweest zijn om te huwen". 

'Miserabele koe'

Posh liep afgelopen zaterdag duidelijk niet over van enthousiasme, terwijl ongetwijfeld tienduizenden haar plaats zouden willen innemen op het huwelijk van het jaar. Op het internet regende het meteen reacties. Van “miserabele koe” over “zuurpruim” tot “dit is een huwelijk, geen begrafenis”. “Iemand moet Victoria Beckham intomen, ze is mega opgewonden”, klonk het toen ironisch op Twitter. 

Photo News
EPA
AP39 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • annette hermens

  kennelijk maakt David het heel vaak te bont ..... want ze kijkt altijd zo zuur ...

 • Marc Janssens

  Wat een kortzichtigheid hier. Het zal jezelf maar eens overkomen. En dan al fakend de ganse dag rondlopen met een smile op je gezicht. Het is niet omdat Dhr. Beckham dat kan dat iedereen dat kan of hoeft te doen. Men ziet enkel een aantal momentfragmenten en men heeft al commentaar op haar. Wat is er misschien gebeurt voor het huwelijk tussen de vier muren van de Beckhams. Ik weet het niet, en waarschijnlijk jullie ook niet.

 • Afra de Liefde

  Is er hier eigenlijk iemand die in alle eerlijkheid kan zeggen dat ze altijd lacht en altijd vrolijk is? Ze is een mens he, geen godin van de perfectie of zo...

 • mark didden

  Toch blijft het 1 van de knapste vrouwen op de planeet

 • Pieter Verhulst

  En dan moet je anderen hun dag verpesten. Ofwel blijf je dan thuis en excuseer je je ofwel werk je het de dag nadien uit op je wederhelft.