Dit is de nieuwe neus van 'Temptation' Fabrizio

Verleider Fabrizio - Temptation - VIJF
VIJF Verleider Fabrizio - Temptation - VIJF
Fabrizio heeft een nieuwe neus. De verleider uit 'Temptation Island' mocht gisteren de laatste plakker van zijn neus halen en was blij verrast met het resultaat.

Na een dubbele bilvergroting van zijn vriendin Pommeline, ging ook 'Temptation'-verleider Fabrizio onder het mes. Oorzaak? Zijn Griekse neus. Die was volgens de Limburger veel te groot en dringend aan herstelling toe. Op naar de Nederlandse plastische chirurg Diana Gabriels dan maar, die ook Pommeline van twee paar extra zitvlakken voorzag. "Het neuskapje is er af", schreef de enthousiaste chirurg op haar Instagramacount.

Ook Fabrizio is blij met het resultaat. Op zijn Instagramaccount deelde hij een voor- en na foto en aan de emoji's te zien was hij erg verheugd met het resultaat.

Fabrizio met nieuwe neus
Instagram Fabrizio met nieuwe neus12 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Henninckx Terry

  Dit is echt een lelijke vent, er lopen er toch schoner rond he'

 • Marc De Keyser

  Haha, dezelfde techniek gebruikt als zovele: foto vroeger grauw maken, nieuwe foto oplichten en meer kleur geven (makkelijk te doen in photoshop). Wat was er mis ervoor?

 • Karina Verhegghen

  Zijn oorspronkelijke neus was beter, straalde meer karakter uit. Nu heeft hij een neus zonder uitstraling. Was er beter afgebleven!

 • Louise De Craene

  Beste Jos, geen photoshop, het gaat nu eenmaal om plastische chirurgie ;-) Kleine rechtzetting: het is dan wel de zaak van mevrouw Gabriels maar ze is verre van chirurge... ze is schoonheidsspecialiste en ‘mental coach’.

 • luc verriest

  Ooit worden dergelijke "sterren" weer met beide voetjes op de grond gezet, en wordt duidelijk wat hun eigenlijke "inhoudelijke kwaliteiten" zijn.