Disneyland Paris onthult nieuwe details over uitbreiding Walt Disney Studios Park

Disneyland Paris
Disney Disneyland Paris
Disneyland Paris heeft vandaag meer details bekendgemaakt over de uitbreidingsplannen van het Walt Disney Studios Park. Daar komen tegen 2025 drie nieuwe zones rond Marvel, ‘Frozen’ en ‘Star Wars’. Met een groot meer in het midden waar watershows te zien zullen zijn.

Een gigantisch glinsterend meer van drie hectare wordt het kloppend hart van het nieuwe Walt Disney Studios Park. Met restaurants aan het water, prachtig aangelegde tuinen en indrukwekkende vergezichten. Ook zullen er zowel overdag als ‘s avonds watershows zijn met fonteinen, muziek, verlichting en speciale effecten.

Het Frozen-gebied zal eruit zien als de bekende haven uit het fictieve koninkrijk Arendelle, aan de voet van een veertig meter hoge berg. Met vlak daarnaast het Star Wars-gedeelte. Beiden zones tellen één grote attractie, een restaurant, souvenirwinkels en meet-and-greets. Eind dit jaar starten al de belangrijkste werkzaamheden. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.