Disneyland Paris
Volledig scherm
© Disneyland Paris

Disneyland Paris onthult details over festiviteiten 30ste verjaardag

ShowbizzOp 12 april bestaat Disneyland Paris 30 jaar en dat jubileum zal uiteraard niet onopgemerkt voorbijgaan. Met nieuwe decors, nieuwe kostuums, nieuwe shows, drone-choreografieën en zelfs een mode-samenwerking met Stella McCartney haalt het Franse park alles uit de kast om er een onvergetelijk feestjaar van te maken waarin hun bezoekers groter zullen dromen en harder zullen lachen.

2 reacties

  • Jens Dewaele

    1 jaar geleden
    Misschien ook een artikel waard: de manier waarop Disneyland Paris de abonnees behandelt. Bijna alle voordelen afgeschaft, uren wachten vooraleer we iemand aan de lijn krijgen - via een apart telefoonnummer voor abonnees dan nog! - een reserveringsysteem waarbij we maar drie dagen kunnen aanduiden (terwijl ons abonnement wel toegang biedt gedurende 365 dagen). Lees gerust de commentaren op hun Annual Pass Facebook-pagina eens na en je zal merken dat ik lang niet de enige ben met deze mening.
  • Jean Petermans

    1 jaar geleden
    Misschien ipv feestelijkheden toch maar eerst eens zorgen dat ze voor een eerste keer in hun bestaan eens winst gaan maken.