Disneyland Parijs schrapt grootschalige loopwedstrijd in september

Disneyland Paris
Eind september zal er geen hardloopevenement plaatsvinden in Disneyland Parijs. Door de wereldwijde uitbraak van het coronavirus heeft het Franse Park beslist om de wedstrijd uit te stellen naar de herfst van volgend jaar.

“We blijven onze activiteiten waar nodig aanpassen en daarom wordt het Disneyland Paris Run Weekend uitgesteld tot de herfst van 2021", laat Disney weten. “We kijken ernaar uit jullie volgend jaar te zien voor dit geweldige evenement. Binnenkort zullen we meer details delen.” Wie een pakket had gereserveerd, kan de volledige boeking annuleren om zo het reeds betaalde bedrag terug te krijgen. Ook is het mogelijk om de reservering te behouden zonder de hardloopactiviteiten. In dat geval betaalt Disney alleen de kosten van het evenement terug.

Normaal ging de vijfde editie van het Disneyland Paris Run Weekend door van 24 tot 27 september. Tijdens dit jaarlijkse loopevent kunnen bezoekers 5, 10 of 21,1 (halve marthon) kilometer lopen door de beide parken waarbij ze aangemoedigd worden door de Disney-figuren die langs de zijlijn staan te supporteren. Ook mogen de deelnemers zichzelf verkleden als Disney-figuur.

LEES OOK:

Disneyland Paris werkt volop aan heropening parken

Disneyland Paris stelt opening allereerste Marvel-hotel uit
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.