Actrice Scarlett Johansson (36).
Volledig scherm
Actrice Scarlett Johansson (36). © Brunopress

Disney noemt aanklacht Scarlett Johansson om film “triest en verontrustend”

UPDATEScarlett Johansson (36) is een rechtszaak gestart tegen Disney. De actrice, die de hoofdrol speelt in de nieuwe Disney-film ‘Black Widow’, is boos omdat de film tegelijkertijd op de streamingdienst van het bedrijf én in de bioscopen is uitgekomen. Dat was volgens haar niet de afspraak, maar Disney ontkent dit. Ondertussen krijgt de actrice veel steun op social media.

 1. Zondag geen ‘De Zevende Dag’ door vakbondsactie: “Rechtstreekse aanleiding is Septemberverklaring”
  TV
  12

  Zondag geen ‘De Zevende Dag’ door vakbondsac­tie: “Recht­streek­se aanleiding is September­ver­kla­ring”

  Door een staking van de crew van ‘De zevende dag’ zal het actuaprogramma komende zondag niet te zien zijn op één. Dat meldt het gemeenschappelijk vakbondsfront. Directe aanleiding is de Septemberverklaring van de Vlaamse regering. “Die voorzag in een paar miljoen extra werkingsmiddelen, terwijl de kosten met tientallen miljoenen zijn gestegen”, zegt Carlos Van Hoeymissen (ACV Transcom). Mogelijk volgen de komende dagen nog meer acties.
 2. IN BEELD. Nieuwe liefde voor Fabrizio en zwangere vriendin Mathias Coppens op première Rebel

  IN BEELD. Nieuwe liefde voor Fabrizio en zwangere vriendin Mathias Coppens op première Rebel

  Na de wereldpremière van ‘Rebel’ in Cannes trokken regisseurs Adil el Arbi en Bilall Fallah vanavond naar Brussel voor de Belgische première van deze film over IS-strijders en radicalisering. Voor de twee is het hun meest persoonlijke film ooit en dat lokte heel wat bekend volk naar de rode loper. Zo poseert Mathias Coppens met zijn zwangere vriendin Linn en toont Fabrizio zijn nieuwe grote liefde Sanne.
 3. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.