Dina Tersago toont haar zelfgebouwde poolhouse: “‘s Nachts staan pompen om de kelder droog te krijgen”

TVZe presenteerde al de woon- en verbouwprogramma’s ‘Huis gemaakt’ en ‘Blind gekocht’, maar Dina Tersago (43) kan ook zélf flink de handen uit de mouwen steken. Samen met haar man Wim liet ze in haar achtertuin eigenhandig een poolhouse verrijzen, toont ze aan Birgit Van Mol in de HLN Original ‘Het Vakantiehuis’. “We hebben er bloed, zweet en tranen in gestoken, maar ook onze ziel.”

11 reacties

 • Jan Vanstraat

  1 week geleden
  Zeer mooi en respect voor mensen die de handen uit de mouwen steken !
 • Daan Pieters

  1 week geleden
  Hopelijk niet teveel jaloerse reacties want het is gewoon zelf verdiend door haar en haar echtgenoot. En al zeker chapeau als je zoveel van de werkzaamheden zelf doet, met kinderen in huis is het geen evidentie. Prachtig resultaat maar ook wel een prachtige omgeving en tuin :)
 • Ria Adams

  1 week geleden
  Gewoon heel mooi, Dina heeft al goed geboerd op die leeftijd.
 • Danny Buyse

  1 week geleden
  Chapeau voor het werk. Toch stel ik me de vraag waarom er meer mensen zwembaden beginnen te leggen terwijl het steeds droger wordt in ons land?
 • Kati Pastir

  1 week geleden
  Ben gezond jaloers top gedaan
 1. STREAMINGTIP. ‘Never Have I Ever S3’: liefde met een grote L, drama met een grote D
  TV

  STREAMING­TIP. ‘Never Have I Ever S3’: liefde met een grote L, drama met een grote D

  Geen vrouw met zoveel komisch talent in haar kleine teen als Mindy Kaling, beroemd/berucht dankzij ‘The Mindy Project’. Daarin geeft de Amerikaanse gestalte aan een gynaecologe, die droomt van liefde - maar vooral in flink wat gênante situaties verzeilt. De tienerkomedie ‘Never Have I Ever’ is ook van haar hand, en weet wederom het evenwicht tussen humor en plaatsvervangende schaamte te bewaren.