Dina Tersago
Volledig scherm
Dina Tersago © Kristof Ghyselinck

Dina Tersago is naast presentatrice ook gewoon fulltime mama: “Soms is het echt kortsluiting in m’n hoofd”

ShowbizzDina Tersago (42) is op dit moment te zien in ‘Ze Zeggen Dat’ en binnenkort opnieuw in ‘Boer zkt Vrouw’. Ook het felbesproken programma met als werktitel ‘Ik wil een kind’ is er eentje voor de VTM-presentatrice. Drukke tijden en dat laat zich soms thuis merken ten huize Tersago. “Ik heb niet zoveel geduld” vertelt ze.

 1. Belgen aanwezig op rode loper Cannes voor slotceremonie. Aagje Vanthomme: “Kans op prijs voor Belgen is zeer groot”
  Play

  Belgen aanwezig op rode loper Cannes voor slotceremo­nie. Aagje Vanthomme: “Kans op prijs voor Belgen is zeer groot”

  Alle Belgen staan vanavond op de rode loper van het filmfestival van Cannes, wat de hoop op één of meer prijzen alleen maar doet stijgen. ‘Close’, de tweede langspeelfilm van Lukas Dhont (31), behoort tot de topfavorieten voor de Gouden Palm. En ook de broers Jean-Pierre en Luc Dardenne scoorden al punten in Cannes met hun nieuwe film ‘Tori & Lokita’. Regisseurskoppel Felix Van Groeningen en Charlotte Vandermeersch maken ook kans op een prijs met hun film ‘Le Otto Montagne’. Volgens journaliste Aagje Vanthomme is de kans op een prijs voor de Belgen heel groot. Dat zei ze vanuit Cannes in VTM NIEUWS.
 2. IN BEELD. Dit was de allerlaatste aflevering van ‘The Ellen Show’: “Niemand wilde mij op tv omdat ik anders was, en kijk nu eens”
  Play
  Celebrities
  1

  IN BEELD. Dit was de allerlaat­ste aflevering van ‘The Ellen Show’: “Niemand wilde mij op tv omdat ik anders was, en kijk nu eens”

  Het zit erop voor Ellen DeGeneres: de Amerikaanse talkshowhost gaf er na 19 jaar op tv de brui aan. Gisteren werd de allerlaatste aflevering van haar immens populaire show uitgezonden in de States. Een hele hoop bekende gasten passeerden de revue, en Ellen kon haar tranen niet bedwingen: “Vroeger mocht ik het woord ‘gay’ niet uitspreken en zelfs niet zeggen dat ik een vrouw had. Vandaag doe ik niets anders. Deze show heeft levens veranderd.”
 3. Eerste eigen single voor Nathalie Meskens: “Het Sportpaleis uitverkopen zou leuk zijn”
  Play
  Muziek
  1

  Eerste eigen single voor Nathalie Meskens: “Muziek­plan­nen moesten wijken voor 2 baby's"

  Dat Nathalie Meskens (40) een aardig potje kan zingen, wisten we al langer, onder andere door haar passages in ‘Tegen De Sterren Op’. Maar een eerste éigen single, kwam er nooit. Tot nu. Met ‘You Knocked Down My Walls’ brengt MSKNS een autobiografisch liefdesverhaal over de dag dat ze - totaal onverwacht - haar man ontmoette in een wijnbar. Maar waarom hebben we zo lang moeten wachten op die eerste single? En wat zijn haar muzikale ambities? Showbits vroeg het haar zelf.