Steve Aoki, Like Mike en Dimitri Vegas. Dat hartje is geen banaal tekentje om de massa te entertainen. Lees vooral verder om te weten waarom.
Volledig scherm
PREMIUM
Steve Aoki, Like Mike en Dimitri Vegas. Dat hartje is geen banaal tekentje om de massa te entertainen. Lees vooral verder om te weten waarom.

Dimitri Vegas openhartig over het overlijden van zijn vader en zijn eigen vaderschap: “Voor je het zelf bent, weet je niet hoe diep vaderliefde snijdt”

“Soms dacht ik: ‘Vroeger wàs ik een dj.” Dimitri Vegas (39) zegt het met een grijns die op een grimas lijkt - hij weet dat hij een beetje overdrijft, maar je ziet tegelijk de smart in zijn ogen. Want het is wat geweest, de voorbije twee jaar voor de helft van ‘s lands - en misschien wel ‘s werelds - populairste dj-duo. “Mijn vader overleed, kort nadat mijn broer zijn dochtertje had verloren en een maand later was ik ineens zelf vader. Mijn hart juichte en brak tegelijkertijd toen ik mijn zoon voor het eerst in mijn armen hield.”

 1. Zangcoach ‘The Masked Singer’ deelt geheimen: “In sommige landen wordt niet live gezongen, wij bewijzen dat het wel kan”
  Play
  Showbits
  1

  Zangcoach ‘The Masked Singer’ deelt geheimen: “In sommige landen wordt niet live gezongen”

  Moeten de deelnemers aan ‘The Masked Singer’ eerst een auditie doen en kunnen er dan mensen afvallen? Kan je iedereen leren zingen? Wordt er nog veel gesleuteld aan de klankopname na de opname? Allemaal vragen waarmee Desna naar de zangcoach van het programma trekt. Voor wie ook ‘Behind the Mask’ volgt, is Ibernice MacBean geen onbekende meer. Zij is heel trots op de Vlaamse versie van ‘The Masked Singer’. “In sommige landen wordt er niet live gezongen. Onmogelijk onder zo’n masker, zeggen ze. Maar wij bewijzen dat het wel kan”, vertelt ze in een nieuwe Showbits.
 2. Sasha Rosen maakt comeback in musical: "Echt mijn passie, maar na 2 jaar corona financieel ook zeer welkom”
  Play
  Showbits

  Sasha Rosen maakt comeback in musical: "Echt mijn passie, maar na 2 jaar corona financieel ook zeer welkom”

  Na zeven jaar staat Sasha Rosen (44), echtgenote van Romeo Davy Gillis, opnieuw in een musical. ‘If I Fall’ gaat over de gevaren van sociale media, sexting onder andere. Iets waaraan de schrijver van het scenario, Wanne Synnave (ex-MNM) zich schuldig zou gemaakt hebben. Hij zou seksueel getinte berichten naar minderjarigen gestuurd hebben en werd daarom aan de deur gezet door de VRT. Sasha wil er maar heel kort op reageren: “Op zich heb ik daar niks mee te maken. Hij heeft alleen het stuk geschreven en is er voor de rest niet bij betrokken”, vertelt ze aan Jarne in een nieuwe Showbits.
 3. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.