Exclusief voor abonnees

Dimitri Vegas & Like Mike over de strijd om aan de top te blijven: “We hebben al mensen ontmoet waarvan we denken: ‘Zó willen we niet eindigen’”

Dimitri Vegas en Like Mike voor een menigte uitzinnige fans. “Je zou ervan schrikken hoezeer we ook vandaag nog moeten vechten om Dimitri Vegas & Like Mike te promoten.”
Jan De Meuleneir/Photo News Dimitri Vegas en Like Mike voor een menigte uitzinnige fans. “Je zou ervan schrikken hoezeer we ook vandaag nog moeten vechten om Dimitri Vegas & Like Mike te promoten.”
Niks zo vergankelijk als roem. In het hoofd van iedere bekende artiest spookt het soms. ‘Wat als het publiek mij straks niet meer lust?’ Voor Dimitri Vegas en Like Mike is dat niet anders. Op de achtbaan die hun leven momenteel is, ging het karretje de voorbije tien jaar quasi uitsluitend naar omhoog. Komt het grote, gapende zwarte gat dan niet gevaarlijk dichtbij? “Als we nu achterover zouden leunen, zijn we binnen twintig jaar dikke sukkelaars.” Slot van de reeks over het wondere leven van de twee broers uit Willebroek.

Je hebt 4% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:
5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Johan Van Biesen

  Grootwarenhuizen DJ's, dat is al wat ze zijn en dat is het beste dat je kan hopen te zien op dat festival, niets waard.

 • kris deka

  Ik zou nu ook niet als zij willen leven....,geen rust en veel vluchten en herrie nee Danku

 • Johan Boom

  Nogmaals bedankt om een ganse samenleving 2 weekends lang hun rustige welverdiende vakantie gewoon te ontnemen. Echt respect mannen

 • Ann Van Driessche

  Respect !

 • Nicolaas Van Der Weyden

  De top, hilarisch!