Dimitri Vegas stelt één van zijn karakters uit Alien Samurai Dino Warriors voor.
Volledig scherm
Dimitri Vegas stelt één van zijn karakters uit Alien Samurai Dino Warriors voor. © Photonews Joel Hoylaerts

Dimitri Vegas laat dino-universum tot leven komen:
“Het eerste stripalbum volgt dit jaar nog, nadien videogames”

Een levensgrote Alien Samurai Dino Warrior met een trotse Dimitri Vegas (40) erbij. In primeur op Tomorrowland krijgt zijn zelfgecreëerde universum à la Marvel een gezicht. “De personages van Alien Samurai Dino Warriors leven al een tijdje op zichzelf in hun eigen universum, maar er nu eentje in real life voorstellen aan de eerste fans is wel heel cool.”

  1. Waargebeurde gruwel achter Netflixfilm ‘The Wonder’: “Sarah was 12 jaar oud, en weigerde om te eten tot ze verhongerde”
    PREMIUM
    Film

    Waargebeur­de gruwel achter Netflix­film ‘The Wonder’: “Sarah was 12 jaar oud, en weigerde om te eten tot ze verhonger­de”

    Netflix pakt momenteel uit met ‘The Wonder’, een beklijvende nieuwe fictiefilm met Florence Pugh in de hoofdrol. Het verhaal, waarin een meisje beweert dat ze al vier maanden niet gegeten heeft en enkel leeft op ‘manna’ uit de hemel, is jammer genoeg niet volledig uit de lucht gegrepen. De waargebeurde verhalen achter het ‘vastende meisje’ in het script zijn even intrigerend als onthutsend. “Hoe haar ouders én een horde medisch personeel konden toekijken hoe dat kind wegkwijnde van de honger, is een raadsel.”