ANP Kippa
Volledig scherm
© ANP Kippa

Dimitri Vegas en Like Mike worden ambassadeurs van WWF

ShowbizzHet populaire dj-duo Dimitri Vegas en Like Mike slaat de handen in elkaar met het WWF. De twee broers worden ambassadeurs van de natuurorganisatie en willen het bewustzijn rond de vernietiging van de bossen en de vervuiling van de oceanen vergroten.

3 reacties

 • Gert Deno

  2 maanden geleden
  Mooi! Maar er zullen er weinigen zijn die zoveel het vliegtuig genomen hebben als die twee broers.
 • Sander Neels

  2 maanden geleden
  Stop dan maar eerst eens met vliegen met jullie privejet enz... Jullie zijn zelf zeer grote vervuilers... En eerlijk gezegd een opgeblazen talentloos duo...
 • Ken Goeste

  2 maanden geleden
  Die 2 zijn stilletjes aan van het goede spoor aan het raken. De hoogdagen van beide zijn geteld.
 1. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!
 2. Amir en HLN gaan op zoek naar de leukste kinderwensen. Schrijf je in!

  Amir en HLN gaan op zoek naar de leukste kinderwen­sen. Schrijf je in!

  Het voorbije jaar was geen pretje. Niet kunnen doen wat je wilt, is voor iedereen moeilijk, maar zeker als kind was de beperkte vrijheid een streep door de rekening. Daarom wil HLN deze zomer iets bijzonders doen. Samen met Amir Motaffaf - bekend van 4eVeR op Ketnet - gaan we op zoek naar de coolste kinderwensen. Wil je - of ken je iemand die wil - meezingen in het Chinees met K3, voetballen met de koning of een dag op de bodem van de zee zoeken naar een gezonken schip? Schrijf je dan in! De origineelste, leukste en ontroerendste wensen gaan we in juli en augustus laten uitkomen. Het resultaat zie je in september op HLN.