Anouk Matton samen met hun zoontje Thakis.
Volledig scherm
PREMIUM
Anouk Matton samen met hun zoontje Thakis. © Instagram

Dimitri Vegas en Anouk Matton over babygeluk en rouw: “Soms gaat het goed, en dan ineens gaat het niet meer goed”

ShowbizzDe enige beats ten huize Dimitri Vegas (39) en Anouk Matton (28) dezer dagen is het gehuil van baby London die een nieuwe pamper of zijn flesje nodig heeft. En wat klinkt dat héérlijk. “Ons baby’tje is een lichtpuntje”, klinkt het bij de gelukkige ouders, die een groot verdriet in de familie moeten verwerken. Ze vertellen over de bijzondere tweede naam van London, over hoe ze het ouderschap ervaren en over de helse bevalling. “Het was millimeterwerk. De navelstreng zat twee keer om zijn lichaampje.”

0 reacties

 1. Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Showbizz-verhalen van de dag.

  Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Show­bizz-verhalen van de dag.

  Sinds kort kan je elke dag de leukste Showbizz verhalen terugvinden als ‘Stories’ in de HLN-app. Wie Snapchat, Tik-Tok of Instagram gebruikt, is al vertrouwd met het concept ‘Stories’. Je kan dit het best vergelijken met het ‘bladeren’ door een magzine, maar dan digitaal. Leun dus even achterover en ontdek vandaag nog de nieuwste Showbizz Stories via het kanaal Showbizz in de HLN-app.
 2. Ben jij de grootste veldritkenner? Speel mee met de Gouden Cross en maak kans op 5.000 euro
  Gouden Cross

  Ben jij de grootste veldritken­ner? Speel mee met de Gouden Cross en maak kans op 5.000 euro

  Op 2 oktober, gaat de Gouden Cross opnieuw van start. Na een jaar vol afgelastingen - door het alom gekende virus - moet het opnieuw een episch veldritseizoen worden. Welke renners zullen volgens jou goed scoren dit seizoen? Stel virtueel je droomploeg samen en maak kans op mooie prijzen, zoals 5.000 euro cash. We leggen uit hoe je een ploegje kan maken en hoe je punten scoort.