Een beeld uit het interview dat acteur Alec Baldwin had met ABC News.
Volledig scherm
PREMIUM
Een beeld uit het interview dat acteur Alec Baldwin had met ABC News. © ABC News

Diepe emotie en veel spijt: alles wat je moet weten over het interview met Alec Baldwin. “Ik ben hier niet het slachtoffer”

CelebritiesHet is de eerste keer dat de 63-jarige Baldwin uitgebreid tekst en uitleg wil geven bij het tragische ongeval waarbij cameravrouw Halyna Hutchins (42) het leven liet. De acteur wil op deze manier een aantal misvattingen de wereld uithelpen: “Ik wil niet tot februari of maart wachten totdat het onderzoek wordt vrijgegeven. Ik wil mijn uitleg doen, maar ik wil hier niet het slachtoffer uithangen. Dat ben ik niet. Er werd een vrouw doodgeschoten en mijn vriend werd neergeschoten. Zij zijn de enige slachtoffers in het verhaal.”

9 reacties

 • Catherine Mistiaen

  6 maanden geleden
  Tranen van een man, neem ik altijd heel serieus (en doen mij smelten). Zelfs al zijn emoties een beetje gefaket op sociale media, toch zijn ze oprecht en gemeend. Als echte gevoelens direct door het publiek worden geklasseerd als 'cinema', dan is het geoorloofd om ze te uiten in cinemastijl. Dat maakt ze daarom niet minder oprecht.
 • Jan Joret

  6 maanden geleden
  Mijn god wat een comediant.
 • Rudi Pieters

  6 maanden geleden
  Voor sommigen geeft hij het al express gedaan ik geef hem het voordeel van de twijfel moeten natuurlijk weer een dader (slachtoffer)vinden
 • Diane Van Riet

  6 maanden geleden
  men richt nooit een wapen op een of meerdere personen
 • Steven-Acuna Snijjckers

  6 maanden geleden
  De trekker ging niet vanzelf af.