Diepdroevige Liam Hemsworth reageert voor het eerst op stuklopen huwelijk

Liam Hemsworth en Miley Cyrus
EPA Liam Hemsworth en Miley Cyrus
Liam Hemsworth (29) heeft voor het eerst gereageerd op zijn stukgelopen huwelijk met Miley Cyrus (26). Een dag nadat bekend werd dat de twee tot ieders verbazing uit elkaar zijn werd hij gespot in Byron Bay in Australië, waar hij steun zoekt bij zijn broer Chris.

De Daily Mail Australia spotte Liam en vroeg hem naar zijn eerste reactie. “Je zult nooit begrijpen hoe dit voelt”, reageerde de 29-jarige acteur kort. “Ik wil er niet over praten.” Op foto’s is te zien dat Liam behoorlijk kapot lijkt van de breuk. Hij loopt met een bedrukt gezicht over straat.

Miley lijkt het ondertussen een stuk minder zwaar te hebben met de breuk. Zij werd afgelopen weekeinde zoenend betrapt met Kaitlynn Carter, de ex van The Hills-ster Brody Jenner. De twee zijn momenteel op vakantie in Italië. Liam en Miley waren nog niet eens een jaar getrouwd.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Guy Beeckmans

    Tja het gaat altijd zo en blijkbaar overal. Bij een relatiebreuk ziet de man meestal serieus af terwijl de vrouw uitgaat, gaat dansen, feestje bouwen enz....