“Diep in de nacht bleek de liefde groter dan ooit”: dit was Metallica op Rock Werchter

MuziekHun achtste kus werd pas diep in de nacht vuurwerk. Werchter wierp zich vrijdag niet gewillig in de armen van Metallica, maar werd langzaam weer verliefd. Na een heropgeviste song en een mini-liefdesbrief van James Hetfield. “Mooi Werchter. Je weet niet half hoe goed je ons laat voelen.’

8 reacties

 • Kevin Theunckens

  2 maanden geleden
  Niet meer wat het geweest is, verre van. In vergelijking met een aantal andere bands in hun oorspronkelijk genre heeft dit er eigenlijk niet veel meer mee te maken jammer genoeg. Ook al gaan die al een eeuwigheid mee. Maar goed, hun oude repertoire kan nog bekoren en ze verkopen met gemak een festivaldag uit. Dus ja, waarom niet.
 • Patrick bloemen

  2 maanden geleden
  Het optreden in Vorst , 7 feb 1987 , daarna nog vele malen gezien , maar dat optreden zal nooit overtroffen worden , echte metalheads weten waarom
 • Leentje leys

  2 maanden geleden
  Metallica is en blijft goed punt…. Ik/we hebben weeral enorm genoten ! Op naar het volgend optreden….
 • Fons Heylen

  2 maanden geleden
  Fenomenaal
 • johan vandeweghe

  2 maanden geleden
  beste groep ter wereld hé !!
 1. “Ze vreesde dat ze vermoord zou worden”: bodyguard van prinses Diana doet boekje open over haar dood
  PREMIUM
  Royalty

  “Ze vreesde dat ze vermoord zou worden”: bodyguard van prinses Diana doet boekje open over haar dood

  25 jaar na de dood van prinses Diana en haar minnaar Dodi Al-Fayed in 1997 raakt de wereld nog steeds niet uitgepraat over de zaak. Want, wat gebeurde er écht in die tunnel in de Franse hoofdstad? Gaat het wel degelijk om een fataal auto-ongeval, of was er toch meer aan de hand? Lee Sansum (60), ten tijde van het ongeval één van Diana’s bodyguards, schreef een nieuw boek over zijn ervaringen: “Diana zou hier vandaag nog zijn, als ik van dienst was geweest tijdens de nacht dat ze stierf.”
 2. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.