Diede van den Heuvel
Volledig scherm
PREMIUM
Diede van den Heuvel © Kristof Ghyselinck

Diede vertelt voor het eerst over haar job als K3-invaller: “Ik begrijp dat Amy en Celester teleurgesteld zijn”

BVZe schopte het tot in de finale van ‘K2 zoekt K3', maar moest tevreden zijn met ‘slechts’ een vierde plaats. Maar Diede van den Heuvel (22) bleef niet bij de pakken zitten, integendeel. Ze bracht al een eigen single uit én mag nu gedurende twee maanden ‘ad interim’ Hanne Verbruggen (28) vervangen tijdens de tournee in Nederland. Ze vertelt over het bewuste telefoontje, hoe lang ze het al weet, de vele reacties en haar ervaring als K3'tje. “Voor Julia was het natuurlijk een beetje gek. We hebben er goed over gesproken.”

5 reacties

 • Patrick Duyck

  2 weken geleden
  Niets van aantrekken,er kan er maar 1 zijn
 • patrick de bock

  2 weken geleden
  Volgens mijn kleindochters had ze er al van in het begin bij moeten zijn. Ze was de beste!!!
 • eli bosch

  2 weken geleden
  Gewoon de juiste keuze. Studio 100 is nog altijd een bedrijf met winstoogmerk. Bedrijven kiezen nu eenmaal niet voor mensen die labiel zijn en alleen voor het perfect plaatje.
 • Bjorn Vanderaerden

  2 weken geleden
  Celester wil te wulps doen en Diede is schattiger. Amy oogt mooi maar kan helaas heel slecht toon houden. Dus koos men voor het goed zingende dansende schattige goedlachse buurmeisje Diede
 • Leen Demeyer

  2 weken geleden
  Amy trekt de aandacht teveel naar zichzelf toe denk ik.
 1. KIJK. Bikinidefilé bij dertig graden: Miss België-finalistes gooien álles in de strijd
  Play

  KIJK. Bikinide­filé bij dertig graden: Miss Bel­gië-finalistes gooien álles in de strijd

  Volgens de buitenwereld een vleeskeuring die niet echt meer van deze tijd is, maar volgens de Miss België-finalistes zelf een must in de verkiezing. “Het bikinidefilé hoort bij Miss België, dat weet je vooraf”, klinkt het in het Egyptische Baron Resort Sharm El Sheikh waar de 32 dames zich deze week voorbereiden op de kroon. “Onze vrouwelijke vormen mogen we tonen, toch?” En dus werd er geoefend, tot de juiste moves in de benen zaten. Op 11 februari 2023 volgt het echte bikinidefilé tijdens de verkiezing in Plopsaland De Panne.
 2. Shania Twain getuigt over seksueel misbruik tijdens haar jeugd: “Ik probeerde mijn borsten zo plat mogelijk te maken”
  Celebrities

  Shania Twain getuigt over seksueel misbruik tijdens haar jeugd: “Ik probeerde mijn borsten zo plat mogelijk te maken”

  Shania Twain (57) liet zich van een bijzonder moedige kant zien. De zangeres getuigde over seksueel en fysiek geweld door haar stiefvader Jerry Twain. De impact ervan was zelfs zo groot dat ze haar vrouwelijke vormen zoveel mogelijk verborg. Ook in haar carrière merkte ze de effecten van haar woelige jeugd. “Het voelde alsof ik betast of verkracht werd door mensen hun ogen.”