Diede van den Heuvel
Volledig scherm
PREMIUM
Diede van den Heuvel © Kristof Ghyselinck

Diede vertelt voor het eerst over haar job als K3-invaller: “Ik begrijp dat Amy en Celester teleurgesteld zijn”

BVZe schopte het tot in de finale van ‘K2 zoekt K3', maar moest tevreden zijn met ‘slechts’ een vierde plaats. Maar Diede van den Heuvel (22) bleef niet bij de pakken zitten, integendeel. Ze bracht al een eigen single uit én mag nu gedurende twee maanden ‘ad interim’ Hanne Verbruggen (28) vervangen tijdens de tournee in Nederland. Ze vertelt over het bewuste telefoontje, hoe lang ze het al weet, de vele reacties en haar ervaring als K3'tje. “Voor Julia was het natuurlijk een beetje gek. We hebben er goed over gesproken.”

5 reacties

 • Patrick Duyck

  1 week geleden
  Niets van aantrekken,er kan er maar 1 zijn
 • patrick de bock

  1 week geleden
  Volgens mijn kleindochters had ze er al van in het begin bij moeten zijn. Ze was de beste!!!
 • eli bosch

  1 week geleden
  Gewoon de juiste keuze. Studio 100 is nog altijd een bedrijf met winstoogmerk. Bedrijven kiezen nu eenmaal niet voor mensen die labiel zijn en alleen voor het perfect plaatje.
 • Bjorn Vanderaerden

  1 week geleden
  Celester wil te wulps doen en Diede is schattiger. Amy oogt mooi maar kan helaas heel slecht toon houden. Dus koos men voor het goed zingende dansende schattige goedlachse buurmeisje Diede
 • Leen Demeyer

  1 week geleden
  Amy trekt de aandacht teveel naar zichzelf toe denk ik.
 1. Jacques Vermeire reageert op kritiek op 'De Vermeires’
  Play
  Showbits
  26

  Jacques Vermeire is duidelijk na kritiek op 'De Vermeires’: "Meer fans dan mensen die tegen ons zijn"

  “Nu al pijnlijk protest.” Zo kopt TV Familie op de voorpagina over de aankondiging dat Jacques Vermeire en zijn familie een eigen docusoap krijgen op VTM. Wie zit daar op te wachten, luidt de kritiek op sociale media. Bij de aankondiging counterde Jacques al meteen die negatieve commentaar: “Blijkbaar zit hier heel veel volk op te wachten als je de reacties op onze TikTok-filmpjes ziet. En nu doen we gewoon hetzelfde, maar op tv”, vertelt Jacques.
 2. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.