Michael Jackson, Debbie Rowe en hun twee kinderen.
Volledig scherm
PREMIUM
Michael Jackson, Debbie Rowe en hun twee kinderen. © Photo News

“Die naam brengt veel druk met zich mee”: zo is het de kinderen van Michael Jackson de afgelopen 13 jaar vergaan

CelebritiesIn de dertien jaar sinds het overlijden van Michael Jackson hebben zijn kinderen Prince (25), Paris (24) en Blanket (20) een hele weg afgelegd. De ene kwam onderweg al wat meer hindernissen tegen dan de ander, maar wat ze alle drie gemeen hebben: ze zullen hun vader nooit afvallen, ook al is zijn reputatie twijfelachtig. “Ik lijd nog altijd aan een posttraumatisch stresssyndroom.” 

3 reacties

 • Elke Celis

  2 maanden geleden
  Naamswijziging? Daar zitten zelfs de kinderen niet op te wachten. Vergeet niet dat er behoorlijk wat levensgemak, geld, zekerheid gepaard gaat met die Jackson naam. Dan is je vermommen een kleine moeite.
 • Amber Habex

  2 maanden geleden
  Karin denk je nu echt dat een naamswijziging helpt? MJ heeft het in verscheidene liedjes aangekaard: elk ding dat je doet, tot zelfs je kledij worden uitgeplozen door de pers. Denk je dan echt dat de pers niet in het groot gaat schrijven "Paris Jackson now called Paris Smith"? Uw afkomst kan je niet veranderen door een naamswijziging.
 • karin verwimp

  2 maanden geleden
  Nie zagen héh. Laat dan je familienaam veranderen. Ik ben er behoorlijk zeker van dat degene die de aanvraag goed moet keuren, alle begrip voor hun situatie zal hebben.