Diaz uit ‘Celebs gaan daten’ heeft z’n eerste nummer uit: “Ik wil mensen laten dansen”

Diaz Pena Verlez
VIJF Diaz Pena Verlez
Hij werd bekend dankzij z’n deelname aan het vierde seizoen van ‘Ex on the Beach: Double Dutch’ en z’n passage bij ‘Celebs gaan daten’, maar Diaz Pena Verlez wil nu ook op een andere manier z’n BV-status verzekeren. De Gentenaar met Spaanse roots bracht met ‘Loca’ vandaag z’n eerste nummer uit.

Diaz is al jaren bezig met muziek, maar hij heeft bewust een hele tijd gewacht om ‘Loca’ op de wereld los te laten. Aanvankelijk wilde Diaz het nummer al uitbrengen na z’n deelname aan ‘Ex on the Beach: Double Dutch’, maar medekandidaten Lena en Elias kwamen toen op hetzelfde idee.

Nu de nummers van Lena en Elias (gelukkig) achter ons liggen, wil Diaz wel z’n kans wagen. “Ik ben al lang met muziek bezig, maar mijn debuut is geen persoonlijk nummer geworden”, legt Diaz uit. “Binnenkort komen er nog andere nummers aan, maar nu is er dus eerst ‘Loca’. Een track met een loungy, clubby vibe waar iedereen op kan dansen.”

Wie de clip hieronder goed bekijkt, kan ook Manon, de vriendin van Diaz spotten. Zij is de blondine die amper van z’n zijde wijkt.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Eddy Vervaet

    Ben geen fan van Celebs en BV’s,maar ik mag die gast wel.No nonsenskerel.Recht voor de raap.Eigen aan Gentenaars...