Michael Jackson en Diana Ross in 2002.
Volledig scherm
Michael Jackson en Diana Ross in 2002. © REUTERS

Diana Ross neemt het op voor Michael Jackson

In de discussie rond het seksueel misbruik door Michael Jackson heeft Diana Ross het opgenomen voor de King of Pop. Ze breekt op Twitter een lans voor Jackson, met wie ze al sinds diens kinderjaren was bevriend.

1 reactie

 • Line Vermeersch

  3 jaar geleden
  Alle vorige beschuldigingen van kindermisbruik werden na het coachen door de " slachtoffers" terug ingetrokken! Die twee parasieten uit Leaving Neverland, zijn de zoveelste oplichters. Die die documentaire werd aan elkaar gelogen, moet de aandacht van Weinstein zijn proces afleiden. De zogenaamde verjaardagsboodschap is niet eens op deze Wade zijn verjaardag gedraaid! Leer eerst onderzoek doen voordat je de eerste beste oplichter geloofd!
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).