Michael Jackson en Diana Ross in 2002.
Volledig scherm
Michael Jackson en Diana Ross in 2002. © REUTERS

Diana Ross neemt het op voor Michael Jackson

In de discussie rond het seksueel misbruik door Michael Jackson heeft Diana Ross het opgenomen voor de King of Pop. Ze breekt op Twitter een lans voor Jackson, met wie ze al sinds diens kinderjaren was bevriend.

1 reactie

 • Line Vermeersch

  4 jaar geleden
  Alle vorige beschuldigingen van kindermisbruik werden na het coachen door de " slachtoffers" terug ingetrokken! Die twee parasieten uit Leaving Neverland, zijn de zoveelste oplichters. Die die documentaire werd aan elkaar gelogen, moet de aandacht van Weinstein zijn proces afleiden. De zogenaamde verjaardagsboodschap is niet eens op deze Wade zijn verjaardag gedraaid! Leer eerst onderzoek doen voordat je de eerste beste oplichter geloofd!
 1. Jens Dendoncker wordt nieuwe presentator van ‘The Masked Singer’: “Dit is mijn grootste angst als opvolger van Niels Destadsbader”
  Play
  TV

  Jens Dendoncker wordt nieuwe presenta­tor van ‘The Masked Singer’: “Dit is mijn grootste angst als opvolger van Niels Destadsba­der”

  Eindelijk is er een antwoord op de meest gestelde vraag in Showbizzland: wie gaat Niels Destadsbader vervangen als presentator van ‘The Masked Singer’? VTM kiest voor Jens Dendoncker. Hij promoveert dus van speurder naar gastheer van het programma. Een comeback door de grote poort nadat Jens eerder nog tegen een depressie vocht en zijn relatie met Lauren Versnick beëindigde.