Mathias in Familie
Volledig scherm
Mathias in Familie © VTM

Deze week in ‘Familie’: Lars leert Emiel kussen en nonkel Raymond heeft een heel duister kantje

Weer heel wat spanning deze week in ‘Familie’, maar ook een stevige portie feelgood. Lars (Kürt Rogiers) voelt zich gelukkig ten huize Coppens. Hij geniet van het warme familienest en als echte womanizer toont hij hoe Emiel moet kussen. Als dat maar niet voor ellende gaat zorgen...

 1. IN BEELD. Oerverzamelaar Jacques Vermeire gidst ons door zijn meest opmerkelijke stukken: “Mijn atlassen zijn 500 jaar oud”
  BV

  IN BEELD. Oerverzame­laar Jacques Vermeire gidst ons door zijn meest opmerkelij­ke stukken: “Mijn atlassen zijn 500 jaar oud”

  In ‘Eenmaal andermaal’ zoekt hij vanaf vanavond opnieuw naar de beste koopjes op lokale rommelmarkten. En Jacques Vermeire (71) weet wat een koopje is. In zijn villa in Keerbergen loodst hij ons door enkele opmerkelijke stukken uit zijn antiek- en curiositeitenverzameling. Van wetboeken van Napoleon, over eeuwenoude atlassen, souvenirs van Hollywoodsterren en het allereerste colablikje. “Ik was heel trots doen Julie het gezicht werd van Coca-Cola, het maakt de cirkel rond.”
 2. Dit zijn de nieuwe toptelefoons van Samsung en zoveel kosten ze
  22

  Dit zijn de nieuwe toptele­foons van Samsung en zoveel kosten ze

  Samsung heeft vanavond zijn nieuwe toptelefoons voorgesteld: de Samsung Galaxy S23, de S23+ en de S23 Ultra. De smartphones zullen meer kosten dan de voorgangers van vorig jaar. De prijssprong is niet zo fors als bij Apple vorige herfst, maar er komt toch zo’n twaalf procent bij voor de belangrijkste telefoons uit de reeks. Dit jaar springen daarnaast de camera van 200 megapixels bij de S23 Ultra en de keuze voor een processor van Qualcomm in het oog. Samsung stelde ook vijf nieuwe laptops voor.
 1. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.
 2. Nog voor ze één noot hoorden, dropt speurdersteam ‘The Masked Singer’ al eerste namen van verdachten: “Hoe cool zou dat zijn”
  Play
  Showbits
  2

  Showbits was exclusief bij de eerste opnamedag van 'The Masked Singer': speurders­team dropt eerste namen

  Hoe klaar zijn de speurders voor de zoektocht naar ‘The Masked Singer’? Morgenavond starten de uitzendingen op VTM, maar Showbits was - weken geleden al- exclusief op de set van de show. Jarne spreekt er met Julie Van den Steen, Andy Peelman en Bart Cannaerts, nog voor ze ook maar één zanglijn van de gemaskerde deelnemers hebben gehoord. Bekijk het in een nieuwe Showbits.