Deze week in ‘Familie’: Is het niet stilaan tijd dat Lars terug opduikt? En wat is Khalid van plan?

 1. Darline Devos aangeslagen na horrorcrash Chayenne Van Aarle: "Daarom zal ze de finale van Miss België openen, op groot scherm"
  BV

  Darline Devos aangesla­gen na horror­crash Chayenne Van Aarle: "Daarom zal ze de finale van Miss België openen, op groot scherm"

  Het kroontje wisselt zaterdag van kruin. Maar zal voor het eerst niet van Miss tot Miss worden overgedragen. Na een zwaar verkeersongeval op dinsdag lijkt het onwaarschijnlijk dat Chayenne Van Aarle bij de show aanwezig zal zijn, maar haar stem zal wel weerklinken. “Wij zijn als Miss-België-familie erg aangeslagen door de feiten en dus brengen we haar videoclip als openingsact”, aldus Darline Devos.
 2. Rusland laat Roger Waters spreken op de VN-Veiligheidsraad: “Wat is het volgende? Mr. Bean?”
  9

  Rusland laat Roger Waters spreken op de VN-Veilig­heids­raad: “Wat is het volgende? Mr. Bean?”

  Rusland heeft Pink-Floyd-medeoprichter Roger Waters gevraagd om de VN-Veiligheidsraad toe te spreken tijdens een vergadering die aangevraagd is door Moskou om de levering van wapens aan Oekraïne te bespreken. In het verleden heeft de zanger zich al negatief uitgelaten tegen de westerse wapenleveringen. “Russische diplomatie was vroeger serieus. Wat is het volgende? Mr. Bean?” zei een anonieme diplomaat van de VN-Veiligheidsraad.