'Ketnet Musical: De Finale'
Volledig scherm
'Ketnet Musical: De Finale' © Ketnet

Deze twee talenten spelen de hoofdrollen in laatste ‘Ketnet Musical’

ShowbizzTijdens de finaleshow van ‘Ketnet Musical’ zondagochtend op Ketnet kwamen de kijkers te weten wie de hoofdrollen zullen spelen in ‘Ketnet Musical: De Finale’. Imea Denooze en Sebe Bueremans kwamen als winnaars uit de bus.

 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 2. GEZIEN? ‘Wie zoekt die wint’: “En plots zag je een zorgzame moeder transformeren tot een bezeten geldgraaier”
  PREMIUM
  TV

  GEZIEN? ‘Wie zoekt die wint’: “En plots zag je een zorgzame moeder transforme­ren tot een bezeten geldgraai­er”

  Hoe ver gaat de Vlaming om 100.000 euro extra op de bankrekening te kunnen zetten? Heel ver, zo bleek uit de eerste aflevering van het VTM-programma ‘Wie zoekt die wint’. In een halfuur tijd moest een gezin daar op zoek naar geld dat door ‘verstop-experts’ werd weggemoffeld in hun woning. Een lastige queeste, onder de olijke begeleiding van Jens Dendoncker. Zorgde de aanwezigheid van de “Tom Cruise van VTM” ook voor topentertainment? Of was dit reality-vehikel een brug te ver? “Jens Dendoncker komt met alles weg. Zelfs met presenteren in een schapenkostuum.”
 3. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.