VTM
Volledig scherm
© VTM

Deze twee acteurs schuilen achter de vliegende bompa’s uit ‘Belgium’s Got Talent’

TVFons en Jean-Pierre, de twee vliegende bompa’s uit ‘Belgium’s Got Talent’, zijn ongetwijfeld de meest opvallende act van dit seizoen. Tot aan hun middel doken de twee grijsaards in een betonmolen die vervolgens begon te draaien. Wat volgde, was een komische act met rolstoelen, slijpschijven en boormachines. Hun echte identiteit bleef tijdens hun auditie goed verborgen, maar ondertussen laten Fons en Jean-Pierre hun ware gelaat zien.

5 reacties

 • Jonny Van den Bruel

  1 maand geleden
  't Is er zo over dat het heel goed wordt!! Wij hebben genoten van de bompa's uit Absurdistan.
 • John Stahl

  1 maand geleden
  Ik kijk niet naar dergelijke onzin, maar als dit het talent is dat Belgium te bieden heeft, dan krijg ik plaatsvervangende schaamte.
 • eric meers

  1 maand geleden
  Dat had toch wel ieder klein kind gezien dat het geen oude mensen waren die in de betonmolen zaten , de maskers waren duidelijk zichtbaar . Mijn verwondering was dan ook groot dat men dat zo een straffe act vond , 2 jonge kerels die 2 rondjes meedraaien in een betonmolen ?
 • Tim Van Acker

  1 maand geleden
  Ik vond hun auditie hilarisch
 • André Van der Poorten

  1 maand geleden
  Knap .
 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.